Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li muhtardan Hüseyin Ayaz’a destek

Kocaeli’de CHP’nin hızlı isimlerinden olarak bilinen muhtar İsmail Özkar önceki akşam seçim çalışmalarında eski Ak Partili mevcut bağımsız belediye başkan adayı Hüseyin Ayaz’a destek verdi

Kocaeli’de CHP’nin hızlı isimlerinden

ugurBaşiskele’de eski belediye başkanı Hüseyin Ayaz geçtiğimiz günlerde bağımsız belediye başkan adayı olduğunu duyurmuştu. Hüseyin Ayaz belediye başkan adaylığı sonrasında seçim çalışmalarına başladı. Dün akşam Kullar’da bölge halkı ile bir araya gelen Hüseyin Ayaz’a sürpriz bir isim eşlik etti. CHP’li kimliği ile tanınan ‘turbo’ lakaplı muhtar İsmail Özkar sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınlayarak bütün tanıdıklarını Ayaz’la buluşmaya davet etti.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

WhatsApp Image 2024 02 20 at 15.16.51İsmail Özkar’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Saygıdeğer dostlarım, mahalle sakinlerim ve hemşerilerim. Başiskele halkımıza hizmet etmek adına Sayın Hüseyin Ayaz ile beraber bu akşam Çoban Pastanesi’nde siz halkımızla buluşacağız. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız,   davet eder. Saygılar sunarım.”