Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Sarıtoprak: Darıca Belediyesinin kendi bütçesiyle yaptığı bir şey yok!

Darıca Belediye Meclisi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, Darıca’daki siyasi atmosferi ve günlük yaşamı Bağımsız Kocaeli’ye değerlendirdi

Darıca Belediye Meclisi CHP

Darıca Belediye Meclisi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, gazetemize yaptığı ziyarette ilçe gündemine dair açıklamalarda bulundu. Sarıtoprak göçmen sorununun Darıca’da huzuru kaçırdığını ifade etti. Sarıtoprak, “Darıca’da göçmen sorunu var. 15-20 kişilik gruplarla geziyorlar sahillerde parklarda vatandaşlara sorun yaratıyorlar. Araç kiralayıp korsan taksicilik bile yapılmaya başlandı. Darıca’da 6-7 bin Suriyeli var. Bunun denetlenmesi gerekiyor” dedi.

DARICA’NIN KENDİ BÜTÇESİYLE YAPTIĞI BİR ŞEY YOK

Sarıtoprak, “Darıca’nın 283 milyon TL bütçe var. Bu bütçeye ek olarak 231 milyon TL istendi. Tüm bu bütçenin sadece yüzde 35-40 arası yatırıma ayrılıyor. Darıca Belediyesi’nin bir tane kapalı pazar projesi bir de sağlık ocağı var. Onun dışında kendi bütçesiyle yaptığı hiçbir şey yok. Bakanlık, Kocaeli Büyükşehir, Gebze Ticaret Odası yatırımları var. Allah’tan Darıca’mız çok güzel bir ilçe. Hiçbir şey yapmasalar da vatandaşımız sahilinde keyif yapıyor” diye konuştu.

BİR YERE ADAY OLMAK İSTİYOR MU?

Siyasi bir hedefinin olup olmadığını sorduğumuz Sarıtoprak, “CHP, onurlu ve şerefli insanların olduğu parti. Biz bir görev istersek bize oy vermiş insanlarımızın hakkına tecavüz etmiş oluruz. Ben partim için çalışıyorum. Bir yerlere değer görülürseniz size görev verilir. Bu partide kimsenin hakkı yenmez” dedi.