Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Yakup Törk, Yeliz lakaplı vekile yüklendi!

CHP’li Yakup Törk AKP Darıca İlçe Kongresi’nde muhalefet partilerine yönelik bozuk bir üslupla konuşan AKP’li Yeliz lakaplı vekil Ahmet Hamdi Çamlı’ya yüklendi.

CHP’li Yakup Törk AKP

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Darıca İlçe Kongresi’ne katılan AKP’li vekil Ahmet Hamdi Çamlı muhalefet partilerine avam bir üslupla yüklendi. Sosyal medya sitelerinde “Yeliz” isimli bir kadın kullanıcı hesabı oluşturduktan sonra “Yeliz” lakabıyla anılmaya başlanan Çamlı’ya CHP’li Yakup Törk’ten çok sert tepki geldi.

BÖYLE VEKİLLİK Mİ OLUR?

31 Mart yerel seçimlerinde Darıca’dan belediye başkan adayı olan ve çok az bir farkla seçimi kaybeden Yakup Törk sosyal medya sitesi Facebook üzerinden Çamlı’nın yaptığı kötü üsluplu konuşmayı yayınladı ve şu ifadeleri kullandı: “Böyle vekillik mi olur? Böyle siyaset mi olur? Böyle gençlere örnek mi olunur? Böyle üslup mu olur? Gazi meclisimiz ve ülkemiz adına üzüntü verici. Bir de Darıca’mızda AKP kongresinde bu garip konuşmayı yapması daha da üzücü bizim için. Orada bulunup bu konuşmadan rahatsız olanların olduğuna inanmak istiyorum…”