Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Yamen; ““Belediyelerin durumu vahim haldedir”

Cumhuriyet Halk Partisi Derince İlçe Başkanı Taşkın Yamen ekonomik tabloya dair açıklama yayınladı. Yamen açıklamasında Derince Belediyesi’ndeki borç durumuyla ilgili de konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Derince

CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Yamen ekonomideki tabloya dair basın açıklaması yayımladı. Yamen yayınladığı açıklamada yerel seçimlerde CHP’nin kazandığı Derince Belediyesi’ndeki borç durumuna dair de konuştu.

Taşkın Yamen yayımladığı açıklamada; “Merkez bankasının 818 milyar lira rekor düzeyde zarar açıkladığı günümüzde AKP yetkililerinin Maldivler’de Istakoz yiyen, saray yaptırmak için yeni yerler tespit ederken kendi vatandaşına soğan ekmeği reva gören AKP düzeninin ekonomik açıdan sürdürülmesi artık mümkün değildir. Ülke genelinde CHP Belediyelerinin AKP’den devir aldığı belediyelerin durumu vahim haldedir. Borç batağı içerisinde teslim alınan belediyeler seçim öncesi usulsüz işe alımlarla kanun hiçe saymışlardır” dedi.

“BİZLER İÇİN SÜRPRİZ DEĞİL”

Derince Belediyesi’ne dair de açıklamalarda bulunan Yamen, “Büyük bir mücadele vererek teslim aldığımız Derince Belediyesinde de maalesef durumlar farklı değildir. Bu durum bizler için sürpriz olmamıştır. Zira AKP belediyeciliğinin ne anlama geldiğini bizler zaten biliyorduk. Bizler İlçe örgütü ve CHP’ye gönül veren partililerimiz ve vatandaşlarımızla sosyal demokrat halkçı belediyecilik anlayışının destekçisi olmaya devam edeceğiz. Her bir ferdinin mutlu olduğu bir Derince için yolumuz açık olsun” sözlerini kullandı.

“İKTİDARA YÜRÜDÜĞÜMÜZ GÖRÜLMEKTEDİR”

CHP’nin iktidara yürüdüğü yerel seçim sonuçları ile bütün ülke tarafından görüldüğünü dile getiren Yamen, “Belediye Başkanımız Sertif Gökçe’nin görevi devir aldığı ilk günden itibaren bu anlayışın ilk adımlarının atıldığını mutlulukla gözlemlemekteyiz. CHP’nin iktidara yürüdüğü yerel seçim sonuçları ile bütün ülke tarafından görülmektedir. Bu noktada bizlere büyük görevler ve ödevler düşmektedir. CHP olarak seçim sonuçlarını zafer kazanmış olarak görmüyoruz. Zira zafer düşmana karşı kazanılır. Biz bir görevi devir aldığımız düşüncesiyle vatandaşlarımızın layık olduğu yönetim anlayışına ötekileştirmeden, daha önce hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun ayrıştırmadan eşit yurttaşlık anlayışı içerisinde olacağız.
Her bir ferdinin mutlu olduğu bir Derince için yolumuz açık olsun” açıklamasında bulundu.