Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Yıldızlı’dan Engin Koyun’a tepki

Kocaeli CHP il Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, 24 Ağustos saat 23.48’de “CHP’yi sevmiyorum nedeni mi? Çünkü çok sevimsiz ondan” diyerek paylaşımda bulunan Kocaelispor yöneticisi Harun Kaya’nın görevden alınması gerektiğini açıklamıştı. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’un açıklamaları üzerine CHP’li Yıldızlı bir kez daha tepkisini dile getirdi.

Kocaeli CHP il Başkanı

Kocaeli CHP il Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, 24 Ağustos saat 23.48’de “CHP’yi sevmiyorum nedeni mi? Çünkü çok sevimsiz ondan” diyerek paylaşımda bulunan Kocaelispor yöneticisi  Harun Kaya’nın görevden alınması gerektiğini açıklamıştı. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’un gazetelere verdiği demeçte kendisinin konuyu anlayışla karşıladığını dile getirmesine Yıldızlı tepki gösterdi.

ÖZÜR DİLEYECEK

Yıldızlı konuyla ilgili: “Sayın Engin Koyun gazetelere verdiği demeçte, benim konuyu anlayışla karşıladığımı ifade etmiş. Kendisine tekrar sesleniyorum. Kocaelispor’da yöneticilik ünvanı elde ederek kimse siyaset yapamaz. Ya yöneticilik ya da siyaset yapacaksınız. Böyle bir paylaşım yapan da sizden değil, tüm Kocaelispor camiasından özür dileyecek!” ifadelerine yer verdi.