Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li yönetici MHP il başkanının geçmiş tweetlerini ortaya döktü

‘Kandil’ tartışması üzerine MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’ya verdiği cevapların ardından, Kurt’un geçmiş yıllarda attığı tweetleri sosyal medyada paylaşıldı.

‘Kandil’ tartışması üzerine MHP

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda MHP Genel Başkanı Delet Bahçeli’nin talimatı ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kandil lambası gönderdiğini açıklayarak kargo fişini de sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

“SERGİLEMESİNİ BEKLİYORUZ”

Yaşanan gelişme üzerine CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, MHP İl Başkanı Kurt’a cevap vererek, “Vatandaşa gelen zamlı soygun faturalarını saraya yollayarak sergilemesini de bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

“SİZİ ETİKETLEMEMİŞTİM”

İki il başkanı arasında yaşanan tartışma Kurt’un Yıldızlı’ya cevabı ile devam etti. Kurt; sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Harun Başkanım, parti içi sıkıntılarınızla uğraştığınız için sizi etiketlememiştim. Tüm dünyayı etkileyen sebepler bitince vatandaşlarımız da mali olarak sizin gibi rahatlayacaktır. Bu sancılar kutlu doğumlar öncesi yaşanan sancılar olarak hatırlanacaktır.

“HEP HATIRLAYACAĞIZ”

Ama partinizin Kandil’deki hainlere dostum demesi hep aklımızda olacak. Okul öncesi kuran kursları kapatılmalıdır demenizi de hep hatırlayacağız. Tezkereye hayır demenizi de unutmayacağız” ifadelerine yer verdi.

“SUS PUS OLDULAR”

Yaşanan tartışma üzerine sosyal medyada MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un geçmiş yıllarda attığı tweetler paylaşıldı. Yapılan paylaşımlara göre Kurt; 2013 yılında attığı bir tweette Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından kullandığı ifadelerde iktidarı eleştirdiği görülüyor. Söz konusu tweette, “AKP tuvalet açılışı bile yapsa övücü tweet atanlar Reyhanlımızdaki 40 şehidimize sus pus oldular. Biliyorlar çünkü katillerinin AKP olduğunu” ifadeleri yer alıyor.

İŞTE O TWEETLER

Kurt’un dikkat çeken bazı tweetleri şöyle: “Başbakan Erdoğan neden MHP’ye faşist dediği kadar BDP’ye terörist diyemiyor. Bahçeli’ye yüklendiği kadar neden Apo’ya yüklenemiyor.” “Apo i*ine Tayyip sayın dedi.” “Iğdırlıyım diyen insan hoşgörülü olur. Mustafa Buluş Iğdır’a yakışmıyor. AKP Iğdır’a yakışmıyor.”