Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’liler öğle yemeğini Kent Lokantası’nda yedi

CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko, ilçe başkanı Gökhan Ercan ile birlikte öğle yemeğini Kent Lokantası’nda yedi. Hesabı Gökhan Ercan ödedi

CHP’li İzmit Belediye Başkanı

ugurİzmit Belediyesi’nin son günlerde ses getiren projelerinden biri olan İzmit Kent Lokantası’nın bugün ağır misafirleri vardı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko, İzmit ilçe başkanı Gökhan Ercan, meclis üyesi adayları Mehmet Ümit Küçükkaya ve Mehmet Nazım Gençtürk ile birlikte öğle yemeği için İzmit Kent Lokantası’ndaydı. Hep birlikte yemek yiyen CHP protokolüne çok sayıda partili de eşlik etti.

YILDIZLI’DAN TEŞEKKÜR

CHP’lilerin öğle yemeği hesabını İzmit ilçe başkanı Gökhan Ercan ödedi. Kişi başı 40 TL olan hesapla ilgili İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür eden CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, “Bu çok güzel bir hizmet. Çok teşekkür ediyorum sayın başkanım. Önemli olan bu gibi hizmetlerin devamının getirilmesi. Umarım aynı lezzeti korur ve kent halkına aynı şekilde hizmet etmeye devam edersiniz.” dedi. Fatma Kaplan Hürriyet de Anne Eli projesinde olduğu gibi Kent Lokantası’nda da lezzetin hiç değişmeyeceğini ifade etti.