Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’nin Derince Belediye Meclis Grup Başkan Vekili belli oldu!

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından CHP’de Derince Belediye Meclis Grup Başkan Vekili de belli oldu.

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından

31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerde AK Parti’den CHP’ye geçen Derince’de CHP’nin Belediye Meclis Grup Başkan Vekili İbrahim Karnıaçık oldu.

CHP’nin ilçe örgütü ve Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe’nin meclis üyesi adayı yapılarak meclise giren Karnıaçık, CHP Derince Belediye Meclis Grup Başkan Vekili olarak belirlendi. İlçe Başkanı Taşkın Yamen’in başkanlığında toplanan meclis üyeleri ve Sertif Gökçe, Karnıaçık’ın grup başkan vekilliği üzerinde ortak karar kıldığı belirlendi.

İBRAHİM KARNIAÇIK KİMDİR?

9 Şubat 1981 yılında Çınarlı Mahallesi’nde doğdu. Yerli anne ve Taşköprülü bir babanın evladı. İlkokulu Çınarlı İlkokulu’nda, ortaokulu o dönem ortaokul olan SEKA Çocuk Dostları Ortaokulu’nda, liseyi İzmit Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Şehrin önde gelen sanayi kuruluşlarında orta ve üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. İngilizce ve orta düzeyde Rusça biliyor. Evli ve Çınar, Umay ve Şevval isminde üç evlat babası. Serbest ticaret ile hayatını devam ettiriyor. Eğitim, askerlik ve yurt dışı gezileri gibi durumlar hariç hayatımın tamamında bu mahallede ikamet eden Karnıaçık, 2013 yılından bu yana Çınarlı Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanlığı görevini yürütüyor. Derince Taşköprülüler Derneği ve Çınarlıspor’da yöneticilik görevlerinde bulunan Karnıaçık, aynı zamanda Çınarlı Kışla Camii Derneği ile Kocaeli Yerel Kültür Derneğinin aktif üyesi. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Derince Belediye Meclis Üyesi seçildi.