Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’nin eski binasına İyi Parti İzmit taşınıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü uzun yıllar İzmit Sabri Yalım Parkı yanında yer alan Kaptanlar İşhanı’ndaydı. İşhanının 5. katında il başkanlığı, 4. katında ise il gençlik kolları başkanlığı ve toplantı salonu yer alıyordu. Cengiz Sarıbay’la birlikte CHP daha geniş bir il binası satın aldı. Hem kira derdinden kurtuldu hem de İzmit’in en merkezi caddesi olan Fethiye Caddesi’ne taşınmış oldu.

KENT MERKEZİNDEN UZAKTI

CHP’nin ayrıldığı Kaptanlar İşhanı’ndaki bina uzun süre boş kaldı. Daha sonra Anadolu Gençlik Derneği bu binanın 4. katına taşındı. İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı kuruluştan bu yana Perşembe Pazarı Alanı’nın hemen yanında, AKP teşkilatlarının karşısında yer alıyordu. Ancak bu durum İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı’nın kent merkezinden uzak kalmasına sebep oluyordu. İYİ Partililer bir süredir devam eden ilçe binası arayışını sonunda tamamladı.

AGD KOCAELİ TAŞININCA…

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı yeni ilçe binası için CHP’nin eski Kocaeli il örgütü binasını tercih etti. İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı kısa süre sonra Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şubesi’nin 5. kata taşınmasının ardından 4. kattaki yerini alacak. Binadaki tadilat çalışmalarının birkaç hafta sürmesi, ilçe teşkilatının Ağustos ayı içerisinde yeni binasına taşınması bekleniyor.

İYİ PARTİ İZMİT İLÇE BİNASI NEREDE?

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, Karabaş Mahallesi’nde yer alan Yüksel Caddesi üzerinde yer alacak olan İYİ Parti İzmit İlçe Binası Kaptanlar İşhanı’nın 4. katında konuşlanacak. Söz konusu bina İzmit Sabri Yalım Parkı’na ve İzmit Belediyesi Hizmet Binası’na cepheli.