Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’nin Kocaeli’deki ittifak listesi gerginlik yaratır

CHP’nin Kocaeli listesinde ittifak partilerinden Saadet Partisi ve Gelecek Partisi dışında bir ismin olmamasına ilk tepki DEVA Partisi’nden geldi. Kocaeli’de 43 aday adayı bulunan DEVA Partisi ve 21 aday adayı bulunan Demokrat Partisi’nin, listelerin resmi olarak açıklanmasının ardından yüksek sesle tepki gösterecekleri konuşuluyor.

CHP’nin Kocaeli listesinde ittifak
Nazim Ozgun Erbulan 1

CHP’de henüz kesinleşmeyen aday listesine göre Kocaeli’de 14 ismin arasında ittifak kapsamında Saadetli Hasan Bitmez ve Gelecek Partili Serap Çakır yer aldı. Demokrat Parti ve DEVA’dan listede yer almamasına ilk tepki DEVA Partisi eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Zeynep Aydın Sudan “Kimin olduğunun bir önemi yoktu. Deva’dan 1 isim olması yeterliydi. Yok sayıldıysak, yok saymasını biliriz. Sonuçları göreceğiz, hayırlı olsun Milletimize.” İfadeleriyle tepki gösterdi.

DEVA’DA 43, DEMOKRAT PARTİ’DE 21 ADAY ADAYI

43 adayı bulunan DEVA Partisi Kocaeli’de il başkanı Adem Koç, il yöneticileri ve ilçe başkanlarının bulunduğu aday adayı listesinde hiçbir isim yer almadı. Yine aralarında genel merkez yönetişi, il yöneticisi ve ilçe başkanlarının olduğu Demokrat Parti’de aday adayı olan 21 isimden hiçbiri listede yer almadı. Söz konusu listenin resmi olarak açıklanmasının ardından tepkilerin yüksek sesle dile getirileceği konuşuluyor. İttifak partileri listelerin resmiyet kazanmasını bekliyor.