Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’’ye “CHPKK” dedi

AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı’yı eleştirmesinden sonra gelen cevaplara karşı, CHP’ye “CHPKK” dedi

AKP Kocaeli Milletvekili Radiye

AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı’ya yönelik FETÖ açıklamasına, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve Tahsin Tarhan eleştiriler yönelmişti. CHP İl Kadın Kolları Kongresi’nde CHP’lilerin hedefine oturan AKP’li Katırcıoğlu, gece 01.05 sıralarında gazetelere yazılı bir basın açıklaması yollayarak, CHP’lilere cevap verdi.

“KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE”

Katırcıoğlu, açıklamasında şunları söyledi: “Kötü söz sahibine aittir, ‘Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş.’ AK Parti iktidarının yaptıklarını ve yapacaklarını 18 yıldır oyları ile gösteren aziz milletimiz, Yine kime hizmet etme hakkını vereceği aşikârdır. 18 yıldır ders almaktan bıkmayanlar, ders vermeye kalkıyor… ‘Yakında iktidar olacağız’ sözlerinize de söylenecek tek söz, ‘Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış.’ Başka bir söze gerek var mı? 50 yıl, 60 yıl oldu hep böyle söylediler. 17-25 Aralık olayları ‘FETÖ’nün seçilmiş iktidara darbe girişimidir.’ Cumhurbaşkanımızın duruşu sayesinde, FETÖ terör örgütü amaçlarına ulaşamamıştır. FETÖ ile sonuna kadar mücadele bir devlet kararıdır. Bu mücadelenin en büyük gücü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.

“HAD BİLDİRECEK OLAN MİLLETTİR”

Vesayet odaklarına son veren, Türkiye’yi dev yatırımlarla donatan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kaptanlığındaki AK Parti iktidarı aynı zamanda başta savunma sanayisi olmak üzere milli ve yerli üretimde de öncülük yaptı, yapmaya devam ediyor. Bizler de AK neferler olarak ülkemize ve milletimize kanımızın son damlasına kadar hizmet etmeye devam edeceğiz. 18 yıldır ders almaktan bıkmayanlara… Ders verecek olan sadece millettir, Had bildirilecek olan sadece millettir, Kimin tanınacağını, kimin tanınmayacağını da bilen millettir, Kime dur, Kime git diyecek olan da millettir, Kime oy verip, kimi başa getireceğini de bilen millettir.

“CHPPK” DEDİ

CHP’yi kuranı bilen millettir, CHPKK haline getireni de bilen millettir, AK Partiyi kuran ve 18 yıldır iktidar yapanda millettir, Yalan siyaseti yapanı da bilen millettir, hizmet siyasetini yapanı da en iyi bilen yine millettir. Şehrin vekilinin kim olduğuna karar veren sadece millettir, Şehrini hangi partiye emanet edeceğini 18 senedir belirleyen de millettir, Siz kimsiniz de milletin yerine kendinizi koyuyorsunuz. Milletin kararını sorguluyorsunuz, Siz milletin ferasetini tahmin bile edemeyenlersiniz. Devlet Millet düşmanı tüm terör örgütlerini (FETÖ, PKK, YPG, PYD) yakınen bilen millettir, Yapıcı siyaset dilini şiar eden ile Kirli siyaset dilini diline pelesenk edineni merak etmeyin, sizden daha iyi bilen millettir. Anlayana… Fazla söze gerek yok şimdi icraat zamanı, durmak yok yola devam.”