Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’ye sızan FETÖ’cüyle ilgili Mehdi Kaan Günan’dan açıklama

FETÖ itirafçısı olan CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkan adayı Ahmet Ömer Kavut’la ilgili Mehdi Kaan Günan bir açıklama yayımladı.

FETÖ itirafçısı olan CHP

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkan adayı olan FETÖ itirafçısı Ahmet Ömer Kavut, ifadelerinde yalnızca eski ilçe başkanı Mehdi Kaan Günan’ın adını geçirmişti. Günan sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

İŞTE O AÇIKLAMA

“Kamuoyuna Saygılarımla CHP’ye sızan Fetö’cü Genç Başlıklı Haberde geçen ‘Hatırladığım kadarıyla 2018 yılının sonunda Gençlik Kolları seçimi vardı, bu seçimlerde üçümüzde Mehdi KAAN’ ın yedek listesine yazıldık. Ancak o seçimi kazandı ama biz delege listesine çıkamadık.’ Sözleri sanki CHP’de siyasete Mehdi Kaan Günan ile başlamış algısı yaratılmaya çalışılmış ve konunun Aslı maalesef saptırılmıştır.

KİMLERİN YOL VERDİĞİ BİLİNİYOR

Oysaki bu arkadaşa parti içerisinde kimlerin yol verdiği ve zorla aday yaptırıldığı çok net bir şekilde bilinmektedir.
Partimizin üniversite komisyonunda görev alan ve şuanda İzmit İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği devam eden Anıl Deniz Pişkin’in çok samimi arkadaşı olan Ahmet Ömer Kavut bizzat parti içerisindeki bu güruhun desteğiyle adaylaşmıştır. Partinin öz evlatlarına karşı bu şahısı destekleyen ve oy verdirenlerde de bugün gelinen noktada parti vicdanından özür dilemesi gerekmektedir.

BİLİNMEYEN GERÇEKLER

Bu isimler hakkındaki bilinmeyen gerçekler gün yüzüne çıktıkça o ekibe karşı geçmişteki mücadelemizin ne kadar haklı olduğunu bugün birkez daha görmekteyiz. Bizler İzmit’i İzmit’in çocukları yönetecek derken ki mesajımızın da şuan daha net anlaşıldığını düşünüyoruz. Bu ve bunun gibi bir çok olayda partimizi hem içten hem de dıştan yönetme gayreti içerisinde olanlara karşı sürdürmekte olduğumuz mücadelemize devam edeceğiz. Bizlerin görevi her şartta kamuoyuna doğru bilgileri paylaşmak olacaktır.”