Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Corona’yı yenen başkan il yönetimini topladı

Gelecek Partisi Yerel Yönetimler

Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ile Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, il yönetim kurulu üyeleriyle ilk kez yüz yüze bir araya geldi. Başaran ise Koronavirüs rahatsızlığını atlatması sonrası partilileriyle buluşmuş oldu.

 ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Olağanüstü bir dönemden geçildiğini vurgulayan başkanı Ömer Faruk Başaran, “Seyahat ve sokağa çıkma kısıtlamalarına rağmen üç ay içerisinde il binamızı tuttuk. Tefrişatı tamamlandı. İl yönetimini oluşturarak dokuz ilçede teşkilatlanmayı tamamladık. Kadın ve gençlik kollarımız atandı ve yönetimlerini oluşturuyor. Mübarek Ramazan ayında gıda yardımları, maske dağıtımı ve anneler gününde ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.

BİLGİLENDİRMELER YAPILDI

Siz yöneticilerimizden öncelikli olarak beklentimiz yaşadığınız ilçenin teşkilatıyla omuz omuza görev yapmanız, destek vermenizdir. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz gayretlerini için teşekkür ediyorum” dedi. Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ise parti tüzüğü, izlenecek politikalar, dil ve söylem birlikteliğinin sağlanması, örgütlenme çalışmaları ve kongre takvimiyle ilgili bilgilendirmeler yaptı.

gelecek partisi kocaeli
Gelecek Partisi Kocaeli İl Teşkilatı, ilk kez toplandı.