Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhur İttifakı 4-5 belediye kaybeder demişti, Sancaklı yeniden MHP’de

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde MHP’den istifa eden Saffet Sancaklı partisine döndü. 

31 Mart'ta yapılan yerel

Yerel seçimler sürecinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa eden Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı partisine döndü. Seçim sürecinde MHP’ye belediye verilmezse, seçim çalışmalarında yer almayacağını söyleyen Sancaklı, partiye döndü.

Saffet Sancaklı yaptığı açıklamada, “Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler. Cumhur İttifakı, Kocaeli’de en az 4-5 belediyeyi kaybeder”  demişti. Yaşanan gelişmelerin ardından partisinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından; “Mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden; yerel seçim sürecinde Cumhur İttifakını ve Partimizi her türlü tezvirat ve spekülasyondan uzak tutmak gayesiyle, Sayın Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda istifa ediyorum. Bu vesileyle; Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’e bağlılığımın tavizsiz bir şekilde devam edeceğini bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım” sözleriyle duyurmuştu.

VEKİL SAYISI 50 OLDU

Saffet Sancaklı’nın Milliyetçi Hareket Partisi saflarına geçmesi sonrasında partinin TBMM’deki vekil sayısı da yeniden 50’ye yükseldi.