Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhur İttifakı Kocaeli’de bir araya geldi!

Cumhur İttifakı bileşenleri Ak Parti, MHP ve BBP temsilcileri Maide Restoran’da bir araya geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın ev sahipliğindeki programda, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya da hazır bulundu.

Cumhur İttifakı bileşenleri Ak

Cumhur İttifakı bileşenleri Ak Parti, MHP ve BBP temsilcileri Maide Restoran’da bir araya geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın ev sahipliğindeki programda, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya da hazır bulundu. Toplantı sonrasında açıklama yapan Ellibeş şu ifadeleri kullandı: “İnsanlığı hakkın, hakkaniyetin, adaletin teminatı bir küresel yönetim anlayışıyla buluşturacak medeniyet nöbetini devralmaya hazırlanan Türkiye’yi önce 2023 hedeflerine, ardından da 2053 vizyonuna Cumhur İttifakı’yla kavuşturacağız.

TARİHE NOT DÜŞTÜK

Bu kutlu birlikteliğin temsilcileri olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın misafiri olduk. AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi il başkan ve yönetimlerini bir araya getiren bu ilk buluşma kardeşliğimizi güçlendirdi. Her şey Türkiye için.” MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt da, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın ev sahipliğinde MHP, AK Parti, BBP İl Başkanları ve Yöneticileri olarak bir araya geldik. Cumhur İttifakına en büyük desteği Kocaeli’den vereceğimizi bir kez daha tekrarladık. Yedi benzemezin bir araya geldiği ama stratejileri gereği görüntü veremediği malum ittifakın tersine toplantının sonunda göğsümüzü gere gere bu fotoğraflarla tarihe not düştük.” dedi.

EN BÜYÜK DESTEK KOCAELİ’DEN

BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya da sosyal medya sitesi Twitter üzerinden kısa bir mesaj yayınladı. Kaya mesajında, “Aynı kıbleye döndüğümüz, Din Devlet, Vatan Millet istikbali için aynı istikamet üzere olduğumuz Alperenler ak gönüller ve ülküdaşlarımız ile akitleştik. 2023 ve 2024’te Cumhur İttifakı’na en büyük destek Kocaeli’den.” ifadelerini kullandı.