Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhur İttifakı’na Yelken’de iftar

Cumhur İttifakı ortakları AK Parti, MHP ve BBP teşkilatlarının katılımıyla gerçekleşen iftar programında bir kez daha birlik ve beraberlik mesajları verildi

Cumhur İttifakı ortakları AK

Cumhur İttifakı ortakları olan AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi teşkilatları bu kez iftar organizasyonunda bir araya geldi. Yelken Kafe Restaurant’ta düzenlenen iftar programı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, BBP Derince İlçe Başkanı Fatih Ekmekçioğlu, üç partinin ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri ile ailelerinin katılımıyla gerçekleşti. İftar programında bir konuşma yapan AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, “Biz bir ve beraber olduğumuz müddetçe büyük Türkiye olacağız inşallah. Bu beraberlikle dünyayı daha adil yapabileceğimizi tüm insanlığa göstereceğiz” dedi.

BAŞKAN AYGÜN’DEN 2023 VURGUSU

MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar da konuşmasında, güzel bir ortamda birlikte olduklarını belirterek “Cumhur İttifakı ülkemizin aydınlık geleceğidir. Hep birlikte 2023 seçimlerinde Derince’de % 55 değil yüzde 65 oranla Cumhurbaşkanımıza destek olacağız inşallah” dedi. BBP Derince İlçe Başkanı Fatih Ekmekçioğlu da konuşmasında Cumhur İttifakı’nın birlikteliğinin önemine vurgu yaparak, tüm katılımcıların Ramazan ayını tebrik etti. Programda son konuşmayı yapan isim Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün oldu. Cumhur İttifakı davasına gönül verenleri selamlayarak sözlerine başlayan Aygün, “Dünyada ve Türkiye’de oynanan oyunları görerek Cumhur İttifakı’nı oluşturan liderlerimize minnettarız. Mesele Recep Tayyip Erdoğan meselesi değil, ülke meselesidir. Mesele memleketse gerisi teferruattır. 2023’ün ne kadar önemli olduğunu hepimiz idrak ettik. İnşallah bu idraki 2023 te mühürleriz ve ülkemizin geleceğine birlikte katkı sunarız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” diyerek sözlerini noktaladı.

Cumhur Ittifakina Yelkende iftar Cumhur Ittifakina Yelkende iftar 2 Cumhur Ittifakina Yelkende iftar 3