AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın parti içi istişare ile hedeflerini ve çalışmalarını belirlediği ilçe danışma meclis toplantıları batı yakası ile devam etti. AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı 106. Genişletişmiş Danışma Meclisi Toplantısı Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Cemil Yaman ve Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus katılım sağladı.
ERDOĞAN’I ARADI
Kocaeli’ye bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Kocaeli’ye gelen Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı 106. Genişletişmiş Danışma Meclisi Toplantısı’na katılım sağladı. Memişoğlu, salona girdikten kısa bir süre sonra AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı aradı.
GEBZE BAŞARILARA İMZA ATTI
Gebze teşkilatına selam gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Teşkilatımızı en kalbi duygular ile selamlıyorum. Toplantımızın partimiz için hayırlı olmasını Allah’tan diliyorum. Her şeyden önce bu birlikteliklerinizin, bu beraberlikleriniz bizim yarınlara olan hazırlılarımızı güçlendiren adımlardır. Gebze teşkilatımız bugüne kadar hep başarılara imza attı. İnanıyorum ki bundan sonra da başarıları aratarak devam edecektir. Hepinize bundan sonraki süreçte hele hele yaz mevsimi ile ilgili çok daha başarılı faaliyetler sürdürmenizi diliyorum. Sizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.
