Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dervişoğlu çağırdı, Yaşar Kardaş başkanıyla birlikte gitti!

İYİ Parti’nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu dün partiden istifa edenlere geri dönün çağrısı yapmıştı. Kocaeli’de İYİ Parti’den istifa ederek CHP’ye geçen Yaşar Kardaş, bugün İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’le birlikte Dervişoğlu’nu Ankara’da ziyaret etti.

İYİ Parti'nin yeni genel

İYİ Parti’nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu dün partiden istifa edenlere geri dönün çağrısı yapmıştı.  İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, çağrısında şu ifadeleri kullanmıştı: “7 yıllık siyasi hareketimizin içerisinde büyük mücadeleler vermiş, şu ya da bu sebeple partimizle yollarını ayırmış ama bizlerle olan gönül ve ülkü bağını asla kaybetmemiş dava ve yol arkadaşlarıma sesleniyorum; İYİ Parti dün olduğu gibi bugün de sizindir. Gelin, tüm yaraları birlikte sarılarak saralım. Gelin, küskünlükleri sonlandıralım.”

Kocaeli’de İYİ Parti’den istifa ederek CHP’ye geçen Yaşar Kardaş, bugün İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’le birlikte Dervişoğlu’nu Ankara’da ziyaret etti. Yaşar Kardaş yeniden İYİ Parti’ye geri dönecek mi, İYİ Parti ile CHP’nin İzmit’teki taban ittifakı önümüzdeki süreçte güçlenerek bir resmiyet kazanacak mı merak konusu.