Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEVA Partisi İzmit’te dikiş tutturamıyor

DEVA Partisi İzmit’te önceki yönetimin İl Başkanı Adem Koç’un tutum ve tavırları nedeniyle istifa etmesinin ardından olağanüstü kongre kararı için imza toplaması ve İzmit İlçe Başkanlığı’na atanan Erdinç Işık’ın halen yönetimini belirleyememesi ‘başarısızlık’ olarak yorumlandı.

DEVA Partisi İzmit’te önceki

Nazim Ozgun Erbulan 1Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İzmit ilçe yönetimi Ağustos ayında canlı yayında istifa etti. İlçe Başkanı Çağrı Çakıcı ve yönetimi DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç’un tavırları nedeniyle istifa ettiklerini belirtirken Çakıcı, parti üyeliklerinin devam edeceğini de açıkladı. İstifadan 1 ay sonra Çakıcı ve yönetimi il binasına giderek noter onaylı 89 delegenin imzasını topladıklarını belirterek olağanüstü kongre talebinde bulundu.

KOCAELİ’DEN EN ÇOK MİLLETVEKİLİ ÇIKARMA İDDİASI

İl Başkanı Adem Koç aradan yaklaşık 4 ay geçmesine rağmen sessizliğini korurken eylül sonunda İzmit İlçe Başkanlığı’na İl Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Işık atandı. DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, yapılan atamayla ilgili, “Parti olarak, yaklaşık 8 ay kalan genel seçimlere en iddialı ve şekilde girmek için, var gücümüzle çalışıyoruz. Ve çok şükür halkımızdan da, bunun olumlu karşılığını ve teveccühünü fazlasıyla görüyoruz. Kocaeli’den en çok milletvekili çıkarma iddiamızın gerçekleşmesi için; bütün teşkilâtlarımız, var gücüyle çalışıyorlar” dedi.

BAŞARISIZLIK

Erdinç Işık’ın atanmasının ardından 2 ay gibi bir süre geçerken halen yönetimini açıklayamaması dikkatleri çekti. Seçimlere az bir süre kala merkez ilçe olan İzmit’te yönetimin açıklanmaması ve olağanüstü kongre talebi hakkında Adem Koç’un sessizliğini koruması ‘başarısızlık’ olarak yorumlandı.