Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Deva Partisi Kocaeli’de corona ve krize rağmen 5 yıldızlı tanıtım!

Deva Partisi Kocaeli İl Teşkilatı daha önce basın açıklaması ile duyurduğu il yönetim kurulunu kamuoyuna tanıtmak için lüks bir otelde organizasyon düzenleyecek.

Deva Partisi Kocaeli İl Teşkilatı daha önce basın açıklaması ile

Deva Partisi Kocaeli İl Teşkilatı bir süre önce oluşturduğu, basın açıklaması ve fotoğraflarla tanıttığı il yönetim kurulu için tanıtım toplantısı düzenleyecek. Corona virüsünün her geçen gün yeniden yayılım hızının artmasını, dolar ve altındaki yükseliş nedeniyle vatandaşın yaşadığı büyük ekonomik sıkıntıları görmezden gelen Deva Partisi Kocaeli’nin en pahalı oteli olan Double Tree By Hilton’da bir araya gelecek.

10 AĞUSTOS’TA TOPLANACAKLAR

Teşkilat İşleri Başkanı Nihat Ergün’ün katılımıyla gerçekleştirilecek olan il yönetim lansmanı 10 Ağustos Pazartesi günü saat 11.00’da Kartepe Double Tree By Hilton Otelde yapılacak. 41 kişilik yönetimin tanıtılacağı programa hazırlanan Deva Partisi, bir yandan da kiraladığı il binasında tadilata başladı. Üç hafta sürmesi planlanan tadilat tamamlandıktan sonra, il binası açılışı gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından
Sıradaki Haber Ekrem İmamoğlu’ndan “19 Mart Darbesi nasıl yapıldı?” belgeseli!