Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Deva’lılar Alikahya Pazarı’nda destek istedi

Deva Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ensar Baturman ve İzmit Belediye Başkan adayı Ercan Aktan, Alikahya Semt Pazarı’nda gezdi, vatandaşların sorunlarını dinledi

Deva Partisi Kocaeli Büyükşehir

Yerel seçimlere 16 gün kaldı. Partiler saha çalışmalarını yoğunlaştırdılar. Bu süreçte adayların ve parti yetkililerinin en çok gittikleri yerler semt pazarları oluyor. Bir yandan artan gıda fiyatları sonrası vatandaşın nabzını tutmak, pazarcı esnafının sorunlarını dinlemek, diğer yandan pazardaki kalabalıklara projelerini anlatmak, partiler açısından çok önemli. İşte bu kapsamda DEVA Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ensar Baturman, DEVA Partisi İzmit Belediye Başkan adayı Ercan Aktan ve parti temsilcileri  geçtiğimiz gün Alikahya Semt Pazarı’nda saha çalışması yaptılar.

BAŞKAN ADAYLARI İLGİDEN MEMNUN

Gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirten başkan adayları, vatandaşlarla uzun süre sohbet ettiler. Saha çalışmasında başkan adaylarına DEVA Partisi İzmit Teşkilatı ve meclis üyeleri de eşlik etti. Vatandaşların kendilerine gösterdikleri ilgiden memnun kalan Baturman ve Aktan, DEVA Partisi olarak iyi bir seçim dönemi geçirdiklerini ve vatandaşlarla sürekli sıcak temas halinde olduklarını ifade ettiler.