Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Devrim Bal: Emekçilerimizi siyasi rant için mi aylardır mağdur ettiniz?

İzmit Belediyesi Koordinatörü Devrim Bal, “Enflasyonun tavan yapıp emekçinin hak kaybına uğramasını mı beklediniz? Emekçilerimiz üzerinden bile siyasi rant elde etme çabası içindesiniz” dedi

İzmit Belediyesi Koordinatörü Devrim

İzmit Belediyesi Koordinatörü Devrim Bal, EYT’li personellerin tazminatlarını ödemek için yapılacak arsa satışlarına aylardır izin vermeyen sonra ise tutum değiştiren Cumhur İttifakı’na seslendi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Devrim Bal, “Enflasyonun tavan yapıp emekçinin hak kaybına uğramasını mı beklediniz? Emekçilerimiz üzerinden bile siyasi rant elde etme çabası içindesiniz” dedi.

EMEKÇİNİN HAK KAYBINA UĞRAMASINI MI BEKLEDİNİZ?

Devrim Bal yaptığı paylaşımda “Madem burayı satın alacaktınız neyi beklediniz? Enflasyonun tavan yapıp emekçinin hak kaybına uğramasını mı beklediniz? Satın alınabilir önerisini ilk mecliste de dile getirip ondan sonra sessizliğe bürünmüştünüz. Neden?

SAMİMİ DEĞİLSİNİZ!

Kamu yerlerine bu kadar önem veriyorsunuz da bir tek Fatma Hanım varken mi bu aklınıza geliyor? Nevzat Bey zamanında Belsa B Bloğu satarken aklınızda yok muydu? Sata sata bitiremedikleri Körfez Belediyesi arsaları için aynı fikirde değil misiniz? Yeşil alanları imara açıp ranta kurban ederken bunları hiç düşünmediniz mi? Samimi değilsiniz. Emekçilerimiz üzerinden bile siyasi rant elde etme çabası içindesiniz” ifadelerine yer verdi.