Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilovası’nda reklam kokan hareketler!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AKP’lilerin engelli bir vatandaşa tekerlekli sandalye hediye ederkenki görüntülerine CHP Dilovası’ndan sert tepki geldi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AKP’lilerin engelli bireye tekerlekli sandalye hediye etmelerini paylaştıkları fotoğrafı eleştirdi. Kerem Aydemir, “Yazıklar olsun size ve yapmış olduğunuz iyiliğe. Çok kısa zaman önce  120 civarında asırlık zeytin ağaçlarını kestirip  tır parkı hikayesi ile gündemi meşgul eden Dilovası Belediye Başkanı 1 tekerlekli sandalyeyi vatandaşa verirken reklam kokan hareketlerle tören yapılıyor.

ONLARI DA ÇAĞIRSAYDINIZ!

AKP ilçe başkanı, gençlik kolları, kadın kolları il ve ilçe yöneticileri belediye çalışanları ile katılım sağlıyor. Burada eksik olan kişiler sadece Büyükşehir Belediye başkanları, milletvekilleri. Onları da çağırıp açılış yapsaydınız. Ayıptır ayıp! O kitapçıkta verdiğin 52 büyük projeden birini yap. Dipnot : Benden size tavsiye; bir belediye başkanı 5 kiloluk soğanı eline alıp poz vermez . Bir Belediye Başkanı kar yağmayan bölgede vatandaşın evinin önündeki karı küreyip de videolamaz. Bir Belediye Başkanı para karşılığında programlarını izlettirmez” ifadelerini kullandı.

Dilovasi reklam kokan hareketler