Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Diriliş Kampı’nda askeri eğitim tartışması hortladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde bir vakfa yapılacak yardım gündeme geldi. Ardından konu geçmiş yıllarda Diriliş Kampı’ndaki askeri eğitim iddiaları konuşuldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında bugün vakıf ve cemaatlere yapılan yardımlar tartışıldı. Geçmiş yıllarda Diriliş Kampı’nda askeri eğitim iddiaları da yeniden gündeme geldi. Başkan Tahir Büyükakın, bu iddialar üzerine konuştu. İYİ Parti Meclis Üyesi Fevzi Canbaz, “Diyanet her yıl Afrika’ya turlar düzenliyor. Afrika’ya Kuran-ı Kerim’den önce suyu kuyusu açılması gerekiyor. Bu Diriliş kampları neyin nesi. Askeri kamp falan da demişlerdi zamanında” dedi.

YOK ASKERİ KAMP YOK BAŞKA BİR ŞEY

Kocaeli Büyükşehir Başkanı Tahir Büyükakın Diriliş Kampı’na ilişkin mecliste yaşanan tartışmalarda şu ifadeleri kullandı: “Büyükşehir meclis üyesi oraya giremediğini söylüyor. Kim gitti de giremedi. Yok askeri kamp yok başka bir şey. Diriliş Kampları’nda sivil toplum kuruluşları oradaki doğal ortamdan yaralanacak şekilde konaklıyorlar. Siz de konaklamak isterseniz Sadık Bey sizi götürsün. Adam oraya kalkıyor gidiyor ben geldim bakmak istiyorum diyor. Yoldan geçen birini almazlar ama Engin Bey’i neden almadılar anlamadım. Belki bayanlar kısmına mı gittiniz yanlışlıkla. “ ifadelerini kullandı.

TAŞDEMİR: BEN GİTTİM GİREMEDİM

Engin Taşdemir konuya ilişkin olarak: “2018 yılında ben gittim giremedim içeride program var dediler. Diriliş Kampı’na gittim. Size bu şikayet olarak gelmiyor mu? İbrahim Karaosmanoğlu’na da söyledim aynı sorunu.” dedi.