Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal Körfez esnafını ziyaret etti

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal bir dizi ziyaret için bugün beraberindeki heyet ile birlikte Kocaeli’ye geldi. Oda ziyaretlerinin ardından Körfez Ağadere esnafını ziyaret eden Uysal ve beraberindekiler esnafa hayırlı işler diledi. 

Demokrat Parti (DP) Genel

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal bir dizi ziyaret için bugün beraberindeki heyet ile birlikte Kocaeli’ye geldi. Oda ziyaretlerinin ardından Körfez Ağadere esnafını ziyaret eden Uysal ve beraberindekiler esnafa hayırlı işler diledi. Oda ziyareti kapsamında son olarak Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Uysal’ı Oda Başkanı Yahya Öztürk karşıladı. Sorunların konuşulduğu toplantıda Oda Başkanı Yahya Öztürk, “Yaklaşık 7 bin kayıt dışıyla birlikte üyemiz var. Bizi en başında bağlayan TESK var. TESK başkanının da sorgulaması lazım. İş Bendevi Bey’de bitiyor. En önde oturdun mu arkadaki sorunlar unutuluyor” dedi.

“PARTİ BİZİ ATTI”

Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt ise, “Berberleri, kahvecileri gezdik. 16 boyunca kahveciler hiç açılmadı. 16 ay boyunca servis esnafı taşıma yapamadı iflas etti adam. 3 bin lira kahvelere vereceğim, 5 bin lira servis esnafına vereceğim dedi onu da herkese vermediler. 16 ay aç kalan adama biz 3 bin lira verdik dedi. Biz partide diklendik parti bizi attı, ilk kez zam aldılar. Tayyip Erdoğan duydu mu cevap veriyor yeter ki duyur” ifadelerinde bulundu. Oda ziyareti sonrası Uysal ve beraberindekiler Körfez Ağadere esnafını gezerek hayırlı işler temennisinde bulundu.