Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Efe’nin yerine o isim mi geliyor?

Kocaeli Şehir Hastanesi’nin bulunduğu bölgede yaşananların ardından Türkiye’nin gündeminden düşmeyen İbrahim Efe, partisinden ve İzmit Belediye Meclis Üyeliğinden istifa ederken, Efe’nin yerine ise gelecek ismin belirlendiği iddia edildi. 

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin bulunduğu

Geçtiğimiz hafta İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri arasında yaşanan arbede sonrasında AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe’nin görüntüleri sosyal medyada ve ülke gündeminde uzun süre konuşulmuştu. Yaşananların ardından partisinden ve İzmit Belediyesi Meclis Üyeliği görevinden istifa eden İbrahim Efe’nin yerine gelecek ismin belli olduğu iddia edildi.

İzmit Belediyesi’nde muhalefet durumunda bulunan AK Parti’de İbrahim Efe’nin istifası sonrasında üye sayısı 15’den 14’e geriledi. Efe’nin yerine Çetin Çomaklı’nın adı geçiyor. Çomaklı’nın ismi henüz kesinleşmemiş olmasına rağmen hafta içerisinde işlemlerin tamamlanarak, meclis üyeliği mazbatasını alması bekleniyor.

ÇETİN ÇOMAKLI KİMDİR?

1971 Erzurum Aşkale doğdu. 1985 yılından bu yana Kocaeli’de yaşayan Çomaklı, İzmit Zincirlikuyu Caddesi, MOBESKO ve Gölcük’te şubeleri bulunan Dadaş Mobilya’nın sahibi. 2008’den bu yana AK Parti üyesi olan Çetin Çomaklı ilk kez meclis üyesi aday adayı oldu ve aday gösterildi. Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Çomaklı evli ve 3 çocuk babası.

etin comakli