Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ellibeş: 2023’teki seçim aynı şekilde olacak

AK Parti Dilovası ilçe danışma toplantısında konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 2023 seçimleri ile ilgili, “2023’teki seçim aynı şekilde olacak; bundan en ufak tereddüdümüz yok” dedi.

AK Parti Dilovası ilçe

Özgun imzaAK Parti Dilovası ilçe danışma toplantısı bugün Dilovası Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, AK Parti Kocaeli önceki dönem İl Başkanı Mahmut Civelek ve partililer katıldı.

ÇOK ANLAMSIZ DEĞİL Mİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş programda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Eser ve hizmet siyaseti noktasında Türkiye tarih yazdı. Türkiye yapamaz, yapılamaz denilen her şey yapıldı. Hatta söz ürettiler: ‘Su akar Türk bakar.’ Çok anlamsız değil mi? Reisimiz artık hiçbir şey Türkiye’de eskisi gibi olmayacak dedi. Oldu mu? Oldu. Onlar yapamazsınız dedi, her hizmeti hayırlısıyla başardık.

TEK KOŞULU VAR: ÇALIŞMAK

Dilovası teşkilatları sandık önüne geldiğinde milletimizin AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan demesi adına gece-gündüz sahada oldunuz ve seçim sonucu itibariyle de AK Parti’yi birinci olarak çıkarttınız. 2023’teki seçim aynı şekilde olacak; bundan en ufak tereddüdümüz yok. 2023’de aynı başarıyı elde edebilmenin tek bir koşulu var; çalışmak. Dün başarıysak yarın da başarırız.”