Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ellibeş, AK Parti’nin Kocaeli’deki oy oranı için ne dedi?

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, düzenlediği basın toplantısında partilerinin Kocaeli’deki oy oranına dair bilgiler verdi

AK Parti Kocaeli İl

Sebahattin AydınUğur EnçAK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, uzun zamanın ardından bugün basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ellibeş, gündeme dair açıklamalar yaparak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ellibeş, ulusal anket şirketlerinin kamuoyu araştırmalarını ve Kocaeli’deki oy durumlarını yorumladı.

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, anket çalışmalarıyla ilgili konuştu. Ellibeş genel sonuçlara Ak Parti’nin açık ara birinci parti olduğunu söyledi. Mehmet Ellibeş’in açıklamalarında şu ifadeler yer aldı: “Anketlerde görüyoruz ki Ak Parti açık ara birinci parti. Cumhur İttifakı’nı ele aldığımız zaman ise aradaki fark epey artıyor. Bir de kararsız gibi, oy vermeyeceğim gibi ifadelerde bulunan bir grup var. Onlar da mutlaka önemli. Evet ekonomik sıkıntılar da yaşanıyor. Fakat biz anketlerde bir şeyi daha görüyoruz, Ak Parti’ye bir mesafe koymuşsa dahi çarenin ve çözümün Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’da olduğunu söylüyorlar. Bunu samimiyetle söylüyorum. Yorumumu katmıyorum.

GENÇLER AK PARTİ’YE İLGİ GÖSTERİYOR

Anketlerde görüyoruz genç seçmenler açısından Kocaeli özelinde oylarımız artmış durumda. Genel merkezimizin de genç ve yeni seçmenlerimizle ilgili proje ve programları var. Gençler Ak Parti’ye uzak filan diye söylemler var. Fakat gençlik görüyor. Gerçekleri görüyor. Durum hiç de öyle değil. Gençlerimiz Ak Parti’ye ilgi gösteriyor. Bugün Türkiye uzaya adam göndermeyi tartışıyorsa biz doğru bir yerdeyiz. İnşallah gençliğimiz Ak Parti’nin ve cumhurbaşkanımızın yanında durmaya devam edecek.”