Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ellibeş, danışmayı böyle izledi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in ilçe danışma toplantısında protokol koltuğunda oturuş şekli dikkat çekti.

AK Parti Kocaeli İl

Özgun imzaAK Parti Derince ilçe danışma toplantısı dün Yenikent Kültür Merkezi’nde yapıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Fikri Işık, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve yönetimi, AK Parti Kocaeli önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek katıldı.

YORULDULAR

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve yönetimi ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın her ilçeye başkanlar olarak gitti. Sekizincisi dün Derince’de yapılan toplantılar beş gün boyunca her akşam gerçekleşmesi başkanları da yordu. Sabit katılım gösterdikleri toplantılarda ne Ellibeş ne de Büyükakın başkanvekilini gönderdi. Başkanlar, bütün toplantılara kendileri katıldı.

YAYILDI

Ancak dün akşamki toplantıda Ellibeş, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün sunum yaptığı sırada protokol koltuğunda yayılmış şekilde oturduğu görüldü. AK Parti’nin Kocaeli’deki başı olan il başkanının yayılması ‘Ellibeş, evinde gibi oturuyor’ yorumlarına neden oldu.

Derince danisma