Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ellibeş, köylerde vatandaşlarla kucaklaştı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş Gölcük’ün kırsal mahallelerine adeta çıkarma yaparak vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sevgi seliyle karşılanan Ellibeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelerini vatandaşlarla paylaştı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını yoğun bir tempoda gerçekleştiriyor. Kocaeli’yi karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Ellibeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çiftçilere yönelik 10 yeni müjde vermesiyle birlikte köylere adeta çıkarma yaptı. Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile birlikte Gölcük’te İrşadiye, İcadiye, Şevketiye, Mesuriye, Ayvazpınar, Hamidiye, Selimiye, Lütfiye ve Sofular Mahallelerini ziyaret eden Ellibeş vatandaşların sevgi seliyle karşılandı. Vatandaşlarla sohbet eden Ellibeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çiftçilere yönelik olarak kamuoyuna açıkladığı müjdeleri anlattı.

“DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından çiftçilere yönelik paylaşılan 10 maddelik müjdeyi vatandaşlarla paylaşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, “Milletimiz 15 seçimdir AK Parti’yi güçlü bir şekilde destekliyor. AK Parti milletten aldığı bu desteği hiçbir zaman kötüye kullanmadı. Eser ve hizmet siyaseti yaparak milletine kazandırdı. Hayata geçirilen eser ve hizmetleri şuanda milletimiz kullanıyor. Şimdi daha çok çalışma, daha çok mücadele etme zamanı. Cumhurbaşkanımız yeni müjdeler açıkladı. Hayırlı olsun. Daha yapacak çok işimiz var” dedi.