Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emek Partisi Kocaeli’de il başkanı değişti yeni dönem başladı

Emek Partisi (EMEP) Kocaeli İl Örgütü bugün 10. olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede 3 dönem il başkanlığı yapan Arzu Erkan, il başkanlığı görevini İlhami Şahbaz ve yeni yönetime devretti.

Emek Partisi (EMEP) Kocaeli

Emek Parti Kocaeli İl Örgütü 10. Olağan Kongresi, bugün “Barbarlık yenilecek, işçi sınıfı kazanacak, halklar kazanacak” şiarıyla İzmit Dernekler Yerleşkesi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Kongrede, 3 dönemdir il başkanlığı görevini sürdüren, kent muhalefeti adına önemli eylemler ve çalışmalara imza atan Arzu Erkan ve yönetimi, görevi İlhami Şahbaz ve yönetimine devretti.

Böylece EMEP Kocaeli’de bir dönem kapandı yeni bir dönem başlamış oldu.

STK, SENDİKA TEMSİLCİLERİ VE İŞÇİLER DE KATILDI

Kongreye EMEP İstanbul Milletvekili İskender Bayhan, siyasi partilerin, STK’ların ve sendikaların temsilcileriyle, işçiler ve partililer katıldı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de kongreye katılarak başarılar diledi.

DÖVİZLERDEKİ MESAJLAR DİKKAT ÇEKTİ

Kongre salonundaki dövizlerde yer alan mesajlar dikkat çekti. Dövizlerde, “Denizlerin yolunda Filistin halkının yanındayız”, “Corning Kablo işçileri kazanacak”, “Bölgede barış ülkede demokrasi için birleşelim”, “Tüm okullarda 1 öğün ücretsiz yemek için birlikte mücadele edelim” mesajları yer aldı.

İLHAMİ ŞAHBAZ’IN YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Adem Korkmaz
Aysel Ökten Taş
İzel Gözde Meydan
Reyhan Başaran
Tarık Erkan
Ali Ekber Kavlak
Kemal Karstarlı

İlhami Şahbaz Kimdir?

1965 Kayseri doğumlu. İlk orta okulu Kayseri’de bitirdi, 1990 yılında Çanakkale Eğitim okulunda sınıf öğretmeni olarak mezun oldu. Tunceli’de görev yaparken 2001 yılında Kocaeli’ye sürgün geldi. Depremden sonra Kocaeli’nin boşalmasının ardından Kandıra’ya öğretmen olarak geldi.

Kocaeli’de sosyoloji üzerine yüksek lisans yaptı. Sendikalarda çeşitli görevlerde bulundu. Eğitim-Sen Kocaeli Şube’de şube yöneticisi olarak 2 dönem, KESK MYK’da bir dönem görev aldı.

Barış akademisyenlerinin ihracıyla birlikte KODA’da iki kitap yapılmasına katkıda bulundu.

26 Kasım 2023’te yapılan EMEP Kocaeli İl Kongresi’nde il başkanı seçildi.

Emek Partisi Kocaelide il baskani degisti yeni donem basladi 2
EMEP Kocaeli’nin 3 dönemdir il başkanlığını yapan Arzu Erkan, görevini devretti.
Emek Partisi Kocaelide il baskani degisti yeni donem basladi
EMEP Kocaeli İl Başkanı İlhami Şahbaz oldu…

Emek Partisi Kocaelide il baskani degisti yeni donem basladi 3 Emek Partisi Kocaelide il baskani degisti yeni donem basladi 1

Fatma Kaplan Hurriyet