Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emine Zeybek küstü mü?

AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek’in aday gösterilmesinin ardından herhangi bir programa katılmaması “Zeybek partiye küstü” yorumlarına neden oldu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili
Nazim Ozgun Erbulan 1

AK Parti teşkilatlarında birçok görev alan, son olarak Kocaeli Milletvekili olarak meclise giren Emine Zeybek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden aday gösterilmedi. Teşkilatta mevcut milletvekillerinin aday gösterilmesi beklenirken sadece Zeybek aday listesinde yer almadı. İlyas Şeker ve Fikri Işık ise yeniden aday olmadı.

İKİ İSİM ADAY OLMADI

Partinin SKM çalışmaları oldukça yoğun geçerken önceki dönem büyükşehir belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu dahil partide uzun yıllardır görev alan isimler yeniden sahaya indi. Bu süreçte Emine Zeybek’in hem sahada hem de sosyal medyada aktif olmaması “Emine Zeybek küstü” yorumlarına neden oldu.

VEDA MESAJI YAYINLAMIŞTI

Zeybek aday gösterilmemesinin ardından sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı. Zeybek, “2003 yılından bugüne kadar her kademesinde görev almaktan onur ve gurur duyduğum, son olarak da milletvekili olarak görev yaptığım AK Partimizde bayrağı yeni arkadaşlara devrediyoruz. AK Partimiz ve Türkiye yüzyılı hedefleri için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullansa da sahada hiç görünmedi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI MI İSTİYOR?

Bir diğer yandan milletvekili adayı gösterilmeyen Zeybek’in belediye başkanlığı istediği teşkilat içinde konuşuluyor. Daha önce de belediye başkanlığını istediğini vurgulayan Zeybek’in neden sessiz kaldığı merak konusu.

Emine Zeybek1
Emine Zeybek0