Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emine Zeybek: Sporu çirkin siyasetinize alet etmeyin

Kocaelispor’un kendi evinde Denizlispor’a

Kocaelispor’un kendi evinde Denizlispor’a 5-1 mağlup olduğu gün AKP Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu Trabzonspor maçına gitmesi tepkilere neden olmuştu. AKP Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“KOCAELİSPOR’UN MAÇLARINA DEFALARCA GİTTİM”

“Rica ediyorum sporu çirkin siyasetinize alet etmeyin. Günlerdir Kocaeli kamuoyunda aleyhime karalama kampanyası yürütülüyor. Trabzonspor maçına Trabzon’a gittiğim için. Trabzon vekillerimiz davet etti ve hayatımda ilk defa Trabzonspor maçına gittim. İtiraf etmem gerekirse futbolla çok ilgim olmadığı gibi anladığım bir alan da değildir. Şehrimin takımı Kocaelispor’un maçlarına ise defalarca destek amaçlı gitmişimdir.

“KOCAELİ’Yİ SEVİYORUM”

Kaldı ki biri süper lig, diğeri 1. Lig’de yarışan takımlar, birbirlerine rakip takımlar da değil. Siyasetçi eleştiriye açık olmalıdır düşüncesiyle genelde eleştirilere saygı duyarım. Ancak spor, dostluk, barış ve kardeşliğin simgesidir. Spor üzerinden siyaset yapılmasını kabul etmiyorum. Bu arada maça gittim diye beni şehirden kovanlara cevabım; Kocaeli’yi seviyorum başka bir yerde yaşamayı da düşünmüyorum… Mübarek ramazan ayında kırdığım samimi Kocaeli’li hemşehrilerim olduysa onlardan özür diliyorum.”

https://twitter.com/eminezeybek_mv/status/1512055685076377606