Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Engin Akbulut’tan zehir zemberek iddialar

Eski gençlik kolları başkanı Engin Akbulut zehir zemberek bir açıklama yayınladı. Birgül Gök’ün oğlunu İzmit Belediyesinde işe soktuğunu iddia eden Akbulut’un paylaşımında zehir zemberek iddialar yer aldı.

Eski gençlik kolları başkanı

CHP Kocaeli İl danışma kurulunda konuşulan konuları sosyal medya hesabından paylaşan ve bazı CHP’lilerin eskiden Ak Parti’ye destek olduğu için eleştirdiği İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun’a sahip çıkan Birgül Gök, “Fatma hanımla Emirşah beyi ben tanıştırdım. Birileri İzmit Belediyesini çıkar kapısı olarak görüyor” demişti. Bu paylaşımın ardından eski gençlik kolları başkanı Engin Akbulut zehir zemberek bir açıklama yayınladı. Birgül Gök’ün oğlunu İzmit Belediyesinde işe soktuğunu iddia eden Akbulut’un paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Geçtiğimiz gün paylaştığım yazı sonrası İl Başkanlığımızın sessizliğini koruması ve Birgül hanımın paylaşımı kaldırmaması üzerine bir açıklama daha yapma zorunluluğu hissettim.

KİMİN BELEDİYEYİ ÇIKAR KAPISI GÖRDÜĞÜ ORTADA

Madem öyle Birgül hanımın yazısında geçen belediyeyi çıkar kapısı görenlerden birisini ben buldum, sizde parti hainlerini bulun. Seçim döneminde gecesini gündüzüne katan gençler, beraber çalıştığı kadınlar dururken kendi oğlunu koşarak belediyeye işe sokan Birgül hanımın bu paylaşımını artık görmezden geliyorum. (Kimin belediyeyi çıkar kapısı olarak gördüğü gayet açık ve net anlaşılıyor ) Partinin işsiz emektar onlarca genci dururken kendi oğlunu belediyeye işe sokturunca tabi kendi partilisine hain diyecek kadar gözünü karartmış olmasını normal görüyorum.

DİYECEK SÖZ BULAMIYORUM

Emirşah Torun konusunda da Gazi Lisesi Müdür Yardımcısıyken Partimizin Lise Komisyonundaki gençlere nasıl soruşturma açtığının da bilinmesini isterim. Emirşah Torun Hakkında ufacık bir bilgiye bile sahip olmayanların 4 5 ev toplantısına tav olmalarına da diyecek söz bulamıyorum. Kibriniz gözünüzü karartmış partinin evlatlarına dışardan gelenlerin 10da 1’i kadar değer vermediğiniz için de teşekkür ediyorum.”