Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Engin Taşdemir: Büyükşehir aklımızla dalga geçiyor

İzmit Körfezi’nin Maldivlerle bir tutan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yönetimini, KBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir eleştirdi.

İzmit Körfezi’nin Maldivlerle bir

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından İzmit Körfezi paylaşılarak “Sen Kocaelisin ne öle Maldivler gibi havalar” yazılı bir paylaşım yapılmıştı. KBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, bu paylaşım üzerinden eleştirilerini sıraladı.

KÖRFEZİN RENGİ DEĞİŞTİ

Taşdemir, şunları söyledi: “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aklımızla dalga geçiyor. İzmit Körfezi’ni 2004’ten bu yana pisliğe bulayan Büyükşehir Belediyesi müsilajın baş sorumlusu olduğunu unutmuş gibi hareket ediyor. Bugün plankton nedeniyle Körfez’in rengi değişti. Belediye körfezi Maldivlerle bir tutan bir paylaşımda bulundu. Biz bunların Maldiv sevdasını çok iyi biliyoruz. 2012 yılında eski başkanları İbrahim Karaosmanoğlu Maldivlere deniz uçağı bakmaya gidiyorum diyerek günlerce tatil yapmıştı.

MALDİVLER AKILLARDAN ÇIKMADI

Belediye parasıyla, belediyenin pek çok bürokratı Maldivlerde tatil yaptı. İddiaları Kocaeli’yi deniz uçağı üssü yapmaktı. İstanbul’a uçan tek bir uçağa bile sahip çıkamadılar. Sekaparka yaptıkları, binlerce lira harcadıkları deniz uçağı iskelesi çürüdü. Deniz uçağı hayal kaldı, Maldivler ise hala bunların akıllarından çıkmadı.

ÇARÇUR ETMEYİN

Sanıyorum ki belediyede yine Maldivlerde tatil yapmak isteyenler var. Bu halkın parasını daha fazla çarçur etmeyin. Körfezi benzeteceksiniz Türkiye’den bir sahile benzetin, bari tatiliniz ucuza gelsin. Yapmayın desek de yapacaksınız, bari ucuz yapın…”

BELEDİYENİN HABER LİNKİ

izmit korfezi 1