Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Engin Taşdemir Ellibeş’e çok sert yüklendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin CHP’li grup başkan vekili Engin Taşdemir bugün sosyal medya üzerinden açıklama yayınlayarak Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e yüklendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin CHP’li grup başkan vekili Engin Taşdemir bugün sosyal medya üzerinden açıklama yayınlayarak Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e yüklendi. Ellibeş’in her sıkıştığında ve siyaset üretemediğinde FETÖ ve HDP açıklamalarına sığındığını söyleyen Taşdemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Gerçekten artık kabak tadı verdi. Sıkışınca HDP üzerinden saldırmak çok basit kalıyor. Maalesef Akp il başkanı ve belediye başkanları artık siyaset üretemiyorlar.

KİMSE KONUYU DEĞİŞTİRMESİN

Dikkat ederseniz ‘siyaset üretemeyen kişiler’ konuyu hemen FETÖ’ye HDP’ ye, Atatürk düşmanlığına, Cumhuriyet düşmanlığına yada buna benzer konulara getirerek gündemde kalmaya çalışıyorlar. Okullar tatil oldu. Çocuklara bisiklet almak lüks oldu. Babalar çocuklarına dondurma alamıyor. Anneler bebeklerine bez alamıyor. Yoksulluk süratle artıyor. Ülke adım adım iflasa sürükleniyor. Ama sayın Mehmet Ellibeş HDP kongresine gidenler ile uğraşıyor. Lütfen aklımızla alay etmeyin. Lütfen kimse de konuyu değiştirmesin. Ülkenin şu an can alıcı sorunu ekonomidir.”