Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Engin Taşdemir Kılıçdaroğlu’na ne anlattı?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine Ankara’ya giderek grup başkanvekilleri toplantısına katıldı. Taşdemir, burada yaptığı konuşmayı Bağımsız Kocaeli’ye anlattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP

Nazim Ozgun Erbulan 1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Ankara’da bulunan genel merkezde Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekilleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 4 saat süren toplantıya davet üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir de katılım sağladı.

“İMAR RANTLARI İLE İLGİLİ AÇTIĞIMIZ DAVALARI ANLATTIM”

Toplantı hakkında Bağımsız Kocaeli’ye konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, “Toplantı yaklaşık 4 saat sürdü. Genel başkanımızın ardından sırayla bütün başkanvekilleri konuştu. Daha çok Kocaeli’de Büyükşehir Meclislerinde yaptığımız muhalefeti, imar rantları ile ilgili açmış olduğumuz davaları ve izlemiş olduğumuz politikayı anlattım. Birçok büyükşehir belediyesi CHP yönetiminde olduğu için iktidar olan yerler ile muhalefette olunan yerler arasındaki siyaset farkını ele aldık. Bu tarz konular görüşüldü. Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun anlatılanları tek tek not etti” ifadelerini kullandı.

8d7e22d5 07bf 4e74 b3af c0d179f03b52 106aeafc 8332 4c00 9599 7b8d995bb35c ff49ac34 8bc3 4f62 a2db 55b8f6bc847d