Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Engin Taşdemir kimin zekasını merak etti?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili ve Körfez Belediye Meclisi Üyesi Engin Taşdemir, AKP’li meclis üyesine cevap verdi. Körfez Belediye Meclisi’nin AKP’li meclis Üyesi Sinan Barış Kaya’nın araç kiralamayla ilgili sözlerini eleştirdi. İlçe meclisinde araç kiralama işiyle bir dönem İYİ Parti’ye geçen CHP milletvekillerini bir araya getirmeye çalışan Kaya için Taşdemir, ” bu arkadaşın zekasını gerçekten de merak ediyorum” dedi

“ASKIDA VEKİL KİRALIK VEKİL”

Kaya sosyal medya hesabında paylaşımda bulunarak “Körfez Belediyemizin araç kiralama olayı ile ilgili muhalefet partilerin meclis üyelerinin paylaşımlarını takip ediyorum. Bence onlara hak vermek lazım !  Zira Kiralama işini onlar kadar iyi yapan yoktur sanırım. Türk Siyasi hayatına ‘kiralık vekil, Askıda Vekil’ diye bir terim girdi sayelerinde” demişti.

“CEHALETİNİ ORTAYA KOYMUŞ”

Taşdemir ise, “Fikri olmayanın zikri de olmazmış. Bir avukat arkadaşım bu paylaşımı bana yolladığında inanamadım. Kiralık araç ile, İYİ Parti’ye geçen milletvekilleri arasında bağ kuran bu arkadaşın zekasını gerçekten de merak ediyorum. Şener beye yaranayım derken aslında cehaletini ortaya koymuş. Gerçekten böyle insanların siyasette olması üzüntü verici. İYİ Parti’ye geçen milletvekilleri o dönem tüm dünyaya demokrasi dersi vermişti. Bunu anlayabilmek için öncelikle demokrat olmak gerekir” ifadelerini kullandı.