Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erbakan Kocaeli’de bu kadar kişiye seslendi

Yeniden Refah Partisi’nin genel başkanı Fatih Erbakan bugün Kocaeli’ye geldi. Az katılımın olduğu mitingde konuşan Erbakan, “Milli Görüş’ün kalelerinden, ikinci 40 yıldaki merkezlerinden Kocaelimizde bulunmaktan dolayı, kucaklaşmaktan dolayı büyük bir bahtiyarlık yaşıyoruz” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin genel
Nazim Ozgun Erbulan 1

Cumhur İttifakı üyesi Yeniden Refah Partisi’nin genel başkanı Fatih Erbakan bugün Kocaeli’ye gelerek partililere seslendi. İzmit’te bulunan Real AVM otoparkında gerçekleştirilen mitinge Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan, genel başkan yardımcıları, Kocaeli milletvekili adayları ve partililer katıldı. Otopark kısmının yarısı miting için kapatılırken çevre illerden de partililer geldi. Mitingte sık sık “Mücahit Erbakan” sloganları atıldı. Cumhur İttifakı’ndan hiçbir temsilcinin mitinge katılmaması da dikkat çekti.

“KOCAELİ’DE DE BU MANZARAYI GÖRÜYORUM”

Yaklaşık 1 saat sonra gelen Erbakan, partililere seslendi. Erbakan, şu ifadeleri kullandı; “Hanımıyla, erkeğiyle böyle bir coşkuyla dolduran çok değerli Kocaeli milli görüşçülere teşekkür ediyorum. Milli Görüş’ün kalelerinden, ikinci 40 yıldaki merkezlerinden Kocaelimizde bulunmaktan dolayı, kucaklaşmaktan dolayı büyük bir bahtiyarlık yaşıyoruz. Yıllar önce birisi ‘partilerimizi kapattılar ama kalplerimizi kapamadılar’ dedi. Şimdi Kocaeli’de bu manzarayı görüyorum. Evet, partilerimizi kapattılar, engellediler, yasakladılar, her türlü manayı çıkardılar ama kalplerimizi kapatamadılar, Milli Görüş aşkını söndüremediler. Milli görüş halkın temsilcisidir ve kıyamete kadar baki olacaktır.

“YRP SEÇİMLERİN ANAHTAR PARTİSİ HALİNE GELDİ”

Partimiz, 4 buçuk senede diğer partilerin 14 buçuk senede alacağı mesafeyi katetti. Üçyüz bin resmi üye, bütün illerde eksiksiz bir şekilde hanım ve gençlik teşkilatlarımızın kurulması, binlerce mahalle ve köy teşkilatlarımızın kurulması ve ikisi de birbirinden muazzam iki büyük kongremiz. Son kongremiz 65 bin insanın katılımıyla Türk siyaseti tarihine geçen kongre oldu. Sadece eleştiren değil çözümler sunan Yeniden Refah Partimiz. Hayra vesile olan, şerre fren olan Yeniden Refah Partimiz milletimizin büyük desteğine mazhar oldu. 14 mayıs seçimlerinde seçimlerin anahtar partisi haline geldi.

LGBT ÜZERİNDEN MUHALEFETE YÜKLENDİ

Yeniden Refah Partisi olarak, üzerimizdeki sorumluluğun gereği olarak devletimiz, milletimiz, evlatlarımız için, aile müesseselerimizin korunması için 7’li masaya dur dememiz gerektiğinin bilincinde olduk ve Cumhur İttifakı’nın çatısı altında girme kararı aldık. 7’li masanın zihniyeti ortadadır. Partilerin seçim bildirgelerine yazdıkları ortadadır. ‘LGBT’ye sonuna kadar özgürlük ve serbestlik vereceğiz’ diyenler, ‘Türk aile yapısına zarar vermez’ diyenler, ‘okul öncesinde 4-6 yaş çocuklarına Kur’an öğretmek çağ dışılıktır’ diyenler Allah onlara fırsat vermesin. 70 sene komünizmin etkisi altında kalan Rusya bile LGBT ile mücadele ediyor.

CHP’YE SESLENDİ: BU EKONOMİYİ SEN Mİ ÇÖZECEKSİN

Kişisel tercih, insan hayatı, özgürlük diyorlar. Başörtülü kardeşlerimiz başından başörtüsünü çekiyordun. Başörtüsüne gelince kişisel tercih yok ama LGBT’ye gelince eşitlik, özgürlük. İşte bunların iki yüzlü tavırları budur. 70 seneden beri bu CHP’nin zihniyetinde bir değişiklik yok. Erbakan hocamız, ‘CHP’nin döktüğü suyla abdest olmaz’ diyordu. Türk ve Kürdü ayırırsan ortada ne Kürt ne de Türk kalır. Bu Erbakan hocamızın sözü. Bu İsrail’in planına ekmek sürmek demektir. Ekonomi çöktü, işsizlik var diyorlar da bu ekonomiyi çözecek sen misin? CHP iktidarında ekonominin yükseldiği zaman mı var? Ekonomiden dem vuruyorlar diğer felaketlerin üzerini örtmek için. Nasıl çözeceksin dendiği zaman 300 milyar dolar Londra’dan borç getireceğim diyor. Biz zaten borçtan kurtulmaya çalışıyoruz. Faiziyle bu milletin sırtına yükleyeceksin.

“KOCAELİ’DE ANLATMAMIZ LAZIM”

Ekonomi nasıl düzelecek? Milli Görüş prensipleri uygulamasıyla düzelecek. Faizden, israftan kurtularak düzelecek. 81 ilimize, 681 refah projesini hayata geçirerek, işsiz gencimize çözülecek. CHP’nin, HDP’nin, İYİ Parti’nin politikalayla bu ekonomi düzelmez. Milli Görüş’ü 14 Mayıs’ta meclise taşıyacak Allah’ın izniyle. Bu seçimlerde aziz milletimiz Cumhurbaşkanımıza destek verecek, Milletvekili seçiminde hilal başağa mührünü vuracak. Partimiz, TBMM’de hükümeti de, Türkiye’yi de, milletimizi de hakka ve hayra çeken römorkör gibi işlev gösterecek. Milli görüşün neden mecliste olduğunu Kocaeli’de anlatmamız lazım. Çünkü 50 yıllık tarihimiz bununla dolu. Milli Görüş ne zaman iktidarda olsa mu milletin maddi, manevi sıkıntılarından kurtarmıştır. Tercihimizi yapacağız, 21 yıllık Milli Görüş hasretine son vereceğiz.

“DAYISI OLANIN DEĞİL…”

Medyanın yaptığı yayınların aile yapımıza uygun hale getirilmesi için mücadele edeceğiz. Aileyi korumak için batıdan ithal, yuva yıkan, kadını koruyacağım diye babayı perişan eden düzenlemeleri ıslah edeceğiz. Aile yapımıza uygun yasa getireceğiz. Maddi kalkınma ile beraber manevi kalkınmayı da gerçekleştireceğiz. Maddi ve manevi kalkınmanın öncüsü olacak. Kamuda işe alımlarda, görevlendirmelerde, torpil, akrabalık yerine ehliyet, liyakat prensiplerini hakim kılmak için çalışacağız. Dayısı olanın değil hakkı olanın hizmet makamına geldiği bir Türkiye’yi inşa etmek için çalışacağız. Yeniden Refah Meclis’te olursa bu ülkede bir tane işsiz, ümitsiz genç kalmayacak.

“İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’NDEN ÇIKILMASI NOKTASINDA HAYIRLARA VESİLE OLDUK”

14 Mayıs son derece kritik bir seçim. Milletimiz sandığa gittiğinde Erbakan hocamızı hatırlayacak, milli görüşün yaptıklarını hatırlayacak. Biz, meclis dışında bile büyük hayırlara vesile olduk. EYT’li kardeşlerimizin kısmen de olsa hakkını alma noktasında, İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılması noktasında, LGBT konusunda duyarlı olunması ve mücadele edilmesi noktasında ve daha pek çok noktasında partimiz şerre engel, hayırlara vesile oldu.

“2023’TE MECLİSE, 2028’DE İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ”

‘Yeniden Refah Partisi yüzde 7 barajını aşması gerekiyor’ diyorlar. Böyle bir şey yok. İttifaktaki partilerin oyları yüzde 7’yi geçtiği için partimiz de barajı açmış sayılıyor. Hiçbir şekilde baraj problemi diye bir şey yok. Bunu Kocaeli halkına anlatmanızı istiyorum. Kocaeli’deki vekil adaylarımızı, milli görüşçü milletvekilleri olarak meclise gönderirler Allah’ın izniyle. 2023’te meclise, 2028’te iktidara yürüyeceğiz. Milli Görüş’ün kalesi Kocaeli’den önce meclise sonra iktidara diye haykırıyoruz.”

yrp kocaeli alan