Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ercan’dan Yıldızlı’ya: Mecliste 9 konuşmada 1 tane İzmit yok!

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı ile İzmit ilçe başkanı Gökhan Ercan arasında ‘haber verme’ gerginliği yaşandı. Gökhan Ercan, “Esnafı ziyaret ediyorsunuz. Bizi çağırmıyorsunuz. çağırsaydınız gelirdik. Biz de sizi ağırlardık. Mecliste 9 konuşmanız var bir tane İzmit yok. Bu durum bizim açımızdan üzücü” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Harun

ugur 1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Danışma Kurulu, Dernekler Yerleşkesi’nde düzenlenen toplantıyla gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya CHP İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, il yöneticileri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut, ilçe yöneticileri, önceki dönem il ve ilçe başkanları, önceki dönem belediye başkanları, milletvekilleri, meclis üyeleri ve mahalle temsilcileri katılım sağladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan danışma kurulu toplantısı, sonrasında göreve gelinmesinden bugüne süren faaliyet raporunun danışma kurulu üyeleri paylaşıldığı gösterim ile devam etti.

ELEŞTİRİ DEĞİL ÖNERİ

Toplantıda söz olan Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, CHP İzmit İlçe Örgütü’nün Ankara ziyaretinde kendisine haber vermemesini gündeme getirdi. Yıldızlı, “Bunu bir eleştiri olarak almayın. Bir öneri olarak alın. 300 kişi meclise geliyorsunuz, bize uğramıyorsunuz. Biz Kocaeli milletvekiliyiz sizi en iyi şekilde ağırlarız. Bilseydim ağırlamak isterdim” dedi. Bunun üzerine söz alan Gökhan Ercan da, “Siz de bunu bir eleştiri olarak almayın, bir öneri olarak alın lütfen. Sizde İzmit’te esnaf geziyorsun. Ben de İzmit İlçe Başkanıyım. İzmit’te program yapıyorsunuz, sendikaları ziyaret ediyorsunuz. Esnafı ziyaret ediyorsunuz. Bizi çağırmıyorsunuz. çağırsaydınız gelirdik. Biz de sizi ağırlardık. Mecliste 9 konuşmanız var bir tane İzmit yok. Bu durum bizim açımızdan üzücü.”

Atasoy Bilgin’e yüklendiler: Yalan söylüyorsun! Bizimle buluşunca ilk sözünüz, ‘Bana ne vereceksiniz’ oldu!

Burak Akbulut: Derince’de fark yediniz orada da günah keçisi biz miyiz?

İzmit’te kimse Hürriyet’i eleştirmedi

Caner Arduç: Bu gözler milletvekillerimizin Vakko’dan belediye başkan adayımız seçim kazanamaz diye girdiği takım elbiseli iddiaları da gördü!