Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erdoğan: En büyük desteği Kocaeli’den bekliyoruz!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en büyük desteği Kocaeli’den beklediklerini söyledi. Erdoğan, partililerine kibir ve fitne uyarısı yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi bugün İnterteks Uluslararası Fuar Merkezi Alanı’nda gerçekleştiriliyor. Mevcut İl başkanı Mehmet Ellibeş’in tekrar aday olduğu kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağladı.

KOCAELİ’DEN YİNE EN BÜYÜK DESTEĞİ BEKLİYORUZ

Erdoğan, selamlama konuşmasında, “Kocaeli 19 yıldır mücadelemizde hep yanımızda oldu. Kocaeli, 19 yıldır ülkemizi kalkındırma mücadelemizde yanımızdaydı. Yol arkadaşımız Kocaeli biz hep bağrına bastı. Kocaeli’den yine en büyük desteği bekliyoruz.

KİBİR VE FİTNE UYARISI!

Milletimiz 2023 Türkiye’sinin inşası gibi 2053 vizyonunu da AK Parti’ye vermiştir. Her kim kibir abidesi olur fitne belasına bulaşırsa bu partide yeri kalmamıştır. Hiçbir meşgale milleti hor görmenin bahanesi olamaz. Bunun için kurulduğumuz günden bu güne kadar partimize hizmet vermiş arkadaşlarımızdan başlayarak tüm vatandaşlarımıza ulaşacağız. Değişimi dışlamanın değil kucaklamanın vasıtası olarak görüyoruz. Bu millete efendi değil hizmetkar olacağız.

KOCAELİ’YE 18 MİLYAR TL YATIRIM YAPTIK

Kocaeli’ye 18 yılda 18 milyar TL yatırım yaptık. Hiçbir partinin böyle bir yatırımı yok. 11 bin 443 derslik yaptık. Gebze Teknik Üniversitesi’ni açtık. 14 bin kişilik yurt açtık. İnşallah seneye de bir yurdumuz açılacak. İzmit Gebze ve Kandıra’da 3 bin 850 kişilik yurt binası çalışmalarımız sürüyor.

BAY KEMAL HABERİN VAR MI?

Kocaeli’ye 37 spor tesisi kazandırdık. Statlarımızdan en büyüğünü Kocaeli’ye kazandırdık. 9 millet bahçesi projemiz bulunuyor. Kocaeli’de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 2 milyar TL kaynak aktardık. Bay Kemal haberin var mı bunlardan. Kocaeli Şehir Hastanemizle birlikte 9 sağlık tesis inşaamız devam ediyor. 20 bin konut projesini hayata geçirdik.

KOCAELİ’YE BUNLAR YAKIŞIR

Kocaeli’yi bir yüksek hızlı tren noktası haline getirdik. Kocaeli, Türkiye’nin doğusundan batısına hızlı trenle bağlanmış olacak. Kocaeli’ye de bunlar yakışır. Türkiye’nin en modern lojistik merkezlerinden birini kazandırdık. Köseköy Lojistik merkezinin ikinci etabını yapacağız. Gebze’yi Marmaray ile Avrupa ile buluşturduk. Durmak yok yola devam.

DOĞALGAZ ALMAYAN İLÇEMİZ KALMADI

Kocaeli’de 2 baraj ve üç gölet inşa ettik. Bir gölet daha inşa ediyoruz. Plan projelerini hazırladığımız 5 sulama tesisiyle büyük bir alanı sulamaya açacağız. Kocaeli ve ilçelerinin tamamına doğalgaz verdik. Doğalgaz almayan ilçemiz kalmadı” dedi.