Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erdoğan Kocaeli mitinginde konuşuyor!

Ak Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli mitinginde konuşuyor. Erdoğan, “Tercihimizi bizi dinleyecek, verdiği sözü unutmayacak, vaatlerini tutacak isimlerden yana kullanacağız. Öncesinde telefon rehberimize bakıp nazımızın geçtiği, hatırımız olan insalara arayacağız. Sandığa gitmeleri konusunda teşvik edeceğiz.” dedi.

Ak Parti Genel Başkanı,

Ak Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli mitinginde konuşuyor: “Hayatta her şeyin telafisi olur, sandığın telafisi olmaz. Pazar günü hep birlikte sandığa koşacağız. Tercihimizi bizi dinleyecek, verdiği sözü unutmayacak, vaatlerini tutacak isimlerden yana kullanacağız. Öncesinde telefon rehberimize bakıp nazımızın geçtiği, hatırımız olan insalara arayacağız. Sandığa gitmeleri konusunda teşvik edeceğiz. Ak Parti ve Cumhur İttifakı’na kaybettirerek Cehape’ye kazandırmak için çalışan yakınlarımızı lisan-ı münasiple ikna edeceğiz. Özellikle belediye başkanlığında oyumuzun heba olmasına izin vermeyeceğiz.

MİLLETİMİN SAĞDUYUSUNA GÜVENİYORUM

Ben milletimin sağduyusuna güveniyorum. bu kardeşiniz size cumhurbaşkanı olarak efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geliyor. Kocaeli halkının en doğru kararı vereceğine yürekten inanıyorum. kardeşlerim 2 ay önce başladığımız mahalli idareler seçim maratonumuzda doğudan batıya, kuzeyden güneye 52 farklı şehrimize gittim. Son il mitingimizi burada yapıyoruz. Final. Bu iki aylık dönemde vatandaşlarımızla kucaklaştık. Gençlerimizle selamlaştık, yaşlılarımızın hayır duasını aldık.”