Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erenkaya, Hürriyet’e kin kustu!

CHP Kocaeli eski Milletvekili

CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, son olarak CHP İl Başkan adayı olarak sahada görülmüştü. Harun Yıldızlı’ya karşı farkla seçimi kaybeden Hikmet Erenkaya uzun süre aranın ardından ortaya çıktı. Çağdaş Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sadun Çetin‘e röportaj veren Erenkaya’nın isim vermese de İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet‘i hedef alması dikkat çekti.

HÜRRİYET’E, “SOSYAL MEDYA İLE 5 YIL GEÇMEZ”

Erenkaya’nın, “31 Mart’tan sonra bir yaz gitti, koronayla birlikte bir yaz daha gitti, bir yaz da seçim çalışmasıyla gider… Kalır 2 yaz… 2 yazda teknik olarak ne yapılabilirse yapmalılar. Sürece maskeyle, kolonyayla gidilir mi bilemem ben böyle bir yöntemle çalışamam. Bütün partiler için söylüyorum, ayırmadan söylüyorum. Sağ partiler yapabilir ama sosyal demokrat partiler açısından sosyal medya ilişkileriyle bu 5 sene geçmez.” ifadelerini Hürriyet’e yönelik kullandığı görüldü.

“BAŞKAN OLSA NE YAPARDI?”

“Siz başkan olasanız ne yapardınız?” sorusunu cevaplandıran  Erenkaya, “İzmit, Kocaeli’nin menfaatleri doğrultusunda hareket etmeli. Kocaeli çok önemli illerden ve güzel şeyleri hak ediyor. Yani en kısa zamanda birlik ve beraberlik içerisinde olunmalı. Oyların artmasından ziyade daha önemli olan halkın isteklerini yerine getirmek,devrim yapmaktır. Önemli olan halka hitap edebilmek. Mesela geçmişte yaptığımız Yürüyüş Yolu devrim gibi oldu, yani insanlar mutlu oldu. Marinaları yaptık.Cumhuriyet Mahallesi’ni ilk defa denizle buluşturduk. Alışveriş merkezleri o dönemde geldi, bir devrim oldu. Bunun ayrı gayrısı olmamalı. Farklı partilerin belediye başkanları olabilirsiniz… Ben özel görüşümü söylüyorum, hizmetler arasında asla kavgacı yöntem izlemedim.”