Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erhan Akpınar’dan Zeki Aygün’e ‘geçmiş’ cevabı!

CHP Derince Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Erhan Akpınar, son meclis toplantısında belediye başkanı Zeki Aygün’le yaşanan tartışmaların ardından bugün bir basın açıklaması yayınladı.

CHP Derince Belediye Meclisi

CHP Derince Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Erhan Akpınar, son meclis toplantısında belediye başkanı Zeki Aygün’le yaşanan tartışmaların ardından bugün bir basın açıklaması yayınladı. Akpınar, Zeki Aygün’ün CHP’nin geçmişiyle ilgili söylediklerine yanıt vererek şu ifadeleri kullandı: “Derince Belediyesi’nin son meclis toplantısında yaptığımız eleştiriler sonrası Belediye Başkanı Zeki Aygün, yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış gibi ‘Cumhuriyet Halk Partisi geçmişine bakın’ diyerek bizlere geçmişte yaşananları hatırlamamızı önermiştir.

BACASINI SÖNDÜRDÜĞÜNÜZ SEKA’YI GÖRDÜM

Ben de dönüp Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve geçmişimize baktım. Orada emperyalizme diz çöktüren Kuvayi Milliyeyi gördüm. Yokluk içinde uluslar arası emperyal ülkelerin talan edip bölüştüğü bir ülkeden aydınlık bir cumhuriyetin doğduğunu gördüm. Ülkenin her yanını aydınlatan, dünyada henüz bir örneği olmayan Köy Enstitülerini gördüm. Daha Avrupa’da birçok ülkede seçme seçilme hakları yokken ülkemin emektar kadınlarına verilen hakları gördüm. Nazilli’den Sarıkamış’a açılmış fabrikaları gördüm. Sata sata bitiremediğiniz şeker fabrikalarını gördüm. Kapatıp bacasını söndürdüğünüz SEKA’yı gördüm.

ÖNCE KENDİLERİNE BAKSIN

Bahsettiğiniz yaşanan yolsuzluk ve rüşvet olaylarına da gelince; yakın geçmişte Yalova Belediyemizde ülkemize örnek olacak bir durum yaşanmış ve Belediye Başkanımız yaşanacakların neye mal olacağını bilerek kendisi şikayetçi olmuş ve bu haksız kazancın ve rüşvetin adli makamlara ulaşmasını bizzat kendisi sağlamıştır. İSKİ skandalına da değinmek istiyorum. Bu skandalla ortaya çıkan yolsuzluk ve rüşvet olayları nedeniyle partimiz ağır bedeller ödemiştir. Sorumlular yargılanmış ceza almıştır. Hiç kimse kayırılmamış kollanmamıştır. Ama unutulmasın ki hiç biri de banka genel müdürlüklerine, büyük elçiliklere atanmamıştır. Bu iktidar döneminde ise ayakkabı kutularında para istifleyenler, çikolata kutusunda rüşvet alanlar itibarını taçlandırmıştır. Bunun için diyorum ki, bize geçmişinize bakın diyenler önce kendilerine baksın ve sonrasında bizleri sorgulasın. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. “