Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erkan Bilikli: Hayvan Pazarı leş gibi!

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli Dilovası Hayvan Pazarı sorunlarını bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurdu.

Saadet Partisi Dilovası İlçe

Saadet Partisi’nin en çalışkan isimlerinden biri Erkan Bilikli. Dilovası ilçe başkanı olan Bilikli, Saadet Partisi il başkanlığının aksine kentle ve kendi bölgesiyle ilgili sorunların tamamını yerinde tespit ediyor ve basın açıklamaları ile dile getiriyor. Geçtiğimiz seçimlerde Ercan Dalkılıç ile bölgede seçim kazanabileceğini gösteren Saadet Partisi, 31 Mart seçimlerinin ardından sadece Dilovası’nı boş bırakmıyor. Kentin 11 ilçesi ve Kocaeli genelinde Saadet geçici konuları gündeme getirse de Erkan Bilikli Dilovası halkının gerçek sorunlarını tespit ederek kamuoyuna duyuruyor.

BAYRAM ÖNCESİ REZALET

Erkan Bilikli’nin son açıklaması Dilovası Hayvan Pazarı ile ilgili oldu. Bilikli açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Dilovası’nda belediyeye ait hayvan pazarının kurulduğu alana belediye araçları çöp ve diğer moloz türevi atıklar boşaltmaktadır. Videoda her şey ortada, ayan beyan gözükmektedir. Hayvan pazarına olumsuz etkisi ve sağlığımızı tehlikeye düşürmesi bir yana, ilçemizde gelişigüzel boş alanlara çöp dökülmesi zavallılıktır. Bayram öncesi bu rezalete son verin, bayramlık ağzımızı açtırmayın!

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Konuyla ilgili belediye başkanının derhal devreye girmesini ve belediyeki ilgili müdürden savunma istemesini talep ediyoruz. Herkes kötüye kullandığı görevin bedelini ödemek zorundadır. Belediye başkanı, idari amirdir ve belediyeki aksaklıklardan bizatihi belediye başkanı sorumludur.Konunun takipçisi olup meclis üyelerimiz vasıtasıyla konuyu meclise taşıyacağız. Kimsenin şüphesi olmasın, Dilovası sahipsiz değildir!”

Dilovası Hayvan Pazarı ile ilgili şok görüntüler;