Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erkan Uygun görevi bıraktı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Körfez Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Erkan Uygun, grup başkan vekilliği görevinden ayrıldığını duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Körfez Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Erkan Uygun, grup başkan vekilliği görevinden ayrıldığını duyurdu. “İki yıldır görev yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi belediye meclis grup başkan vekilliği görevimi parti içi demokrasi adına genç arkadaşlarımızın önünü açmak için sırayla yapılması gerektiğini düşündüğüm ve ticaret odası meclis üyeliği görevim ve işlerimin yoğunluğundan dolayı bu görevimi genç arkadaşlara devrediyorum” diyen Erkan Uygun’un yerine Eren Kıl’ın görevlendirildiği öğrenildi.

BAŞKANLA TARTIŞMIŞTI

Bilindiği üzere CHP’li Erkan Uygun geçtiğimiz ay Körfez Belediye Meclisi toplantısında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile tartışmıştı. Uygun ve beraberindeki CHP’liler bu tartışma sonrasında meclisi terk etmişti. Yarın gerçekleştirilecek Körfez Belediye Meclisi toplantısında CHP grubunun başında Eren Kıl olacak. Uygun’un toplantıya katılıp katılmayacağı merak konusu.