Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaplan Hürriyet danışmada neden konuşmadı!

CHP İzmit İlçe Danışma Kurulu dün KYÖD Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet toplantıda tek bir kelime konuşma yapmadı. Eleştirileri dinledi, ne kendisi ne de yakın isimler hiçbir eleştiriye cevap vermedi.

CHP İzmit İlçe Danışma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Danışma Kurulu dün gerçekleştirildi. Toplantı KYÖD Sosyal Tesisleri’nde yoğun bir katılımla yapıldı. Partiler ve kent kamuoyu özellikle İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in olası eleştirilere karşı ne diyeceğini merak ediyordu. Beklendiği üzere danışma kurulunda Hürriyet’e pek çok eleştiri yöneltildi. Ancak Hürriyet hiçbir eleştiriye yanıt verdi. Danışma kurulunun başında salona selamlama konuşması dahi yapmayan Hürriyet şaşkınlık yarattı. Danışma kurulu boyunca eleştiriler yönetilen Hürriyet’le ilgili hiçbir isim savunma yapmadı.

SÜLEYMAN ŞEN’İN KONUŞMASI

Danışma kurulunun en beğeni toplayan konuşmasını belediyedeki görevlerinden istifa eden, sadece meclis üyeliği görevi kalan Süleyman Şen yaptı. Şen konuşmasında Muğla ve benzeri bölgelere yapılan ziyaretlerde belediye meclis üyeleri yerine Hürriyet’e yakın personellerle gidilmesini eleştirdi, meclis üyelerinin İzmit Belediyesi tarafından tanınmadığını, belediyede görev yapan koordinatörleri aşamadıklarını, halen pek çok birimde Ak Partili müdürlerin görev yaptığını söyledi.

CHP’NİN İÇİNDEN HİÇ Mİ MÜDÜRLÜK YAPACAK BİRİ YOK

Süleyman Şen’in konuşmasında şu ifadeler yer aldı: “Nevzat Doğan’ın 10 yıldır çalıştığı ekip arkadaşları hala belediyede müdürlük yapıyor. Kadroyu kuramayan bir belediye başkanı var. Hala Nevzat Doğan’ın müdürleriyle çalışıyor. Bugün Büyükşehir’i CHP kazanacak diyoruz. Büyükşehir’de de AKP’li bürokratlarla mı çalışacağız? Bu CHP’nin içinden hiç mi müdürlük yapacak biri yok. Belediyede bir 5’li çete var. Biz meclis üyeleri olarak bu 5’li çeteyi aşamıyoruz. Ben şimdi buradan soruyorum. Siz belediye meclis üyelerini yok saymak için mi bu makama geldiniz?

NEDEN O KOLTUKTA OTURUYORSUNUZ?

Hüseyin Erol bir Didem Arslan Yılmaz’la ilgili söylediği laftan sonra adamı İzmit Kent Konseyi Başkanı yaptınız. O da bir yanlış yapmıştı. Hüseyin Erol başkan oldu hatta İzmit Belediye başkan yardımcısı gibi oldu. CHP’nin eski sekreteri Arda Başaran’a neden o zaman hemen cezayı kesiyorsunuz? Bugün İzmit Belediyesinde siyasal kimlik taşıyan belediye başkan yardımcılarının kolu kanadı kırılmış. Siz hala nasıl ve neden o koltukta oturuyorsunuz?” Şen’in alkış toplayan konuşması sonrasında Hürriyet ve Hürriyet’e yakın isimlerden herhangi bir cevap gelmedi.