Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaplan Hürriyet Deva Partisi’ne gitti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, çoğunluğu eski Ak Partililerden oluşan DEVA Partisi’ni ziyaret etti. Başkan Hürriyet’e CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar da eşlik etti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, çoğunluğu eski Ak Partililerden oluşan DEVA Partisi’ni ziyaret etti. Başkan Hürriyet’e CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, İzmit Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Nejat Çakır, İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu ve Hakan Yalçın eşlik etti. Fatma Kaplan Hürriyet’i ağırlayan DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Çağrı Çakıcı: “Biz kendilerini seçildikten sonra ziyaret etmiştik. Bu bir iade-i ziyaret. Siyaset karşılıklı hoşgörü ile düzelir. Siyaset daha iyisini hedefleyerek olur. Birbirimizi aşağıya çekerek değil, birbirimizi ileriye iterek olur. Umarım ülkemizde daha seviyeli siyaset yapacağımız günler olur” dedi.

DAYANIŞMA MESAJI

Çakıcı’nın ardından açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkan Fatma Kaplan Hürriyet şöyle konuştu:“ Bu bir nezaket ziyareti. Hem yeni yerleri hayırlı olsun, hem de siyaset hayatında başarılar dilemek için geldik. Çağrı Bey benim meslektaşım. Siyaset dışında hukukumuz olan bir arkadaşım. Hizmetin siyaseti olmaz. En nihayetinde bu kent herkesin. Herkesin verdiği yetkiyi kullanıyoruz. İyilikler getirmek adına fikirler çok önemli. Bu işi zenginlik olarak görüyoruz. Kentimiz için olumlu fikirlerle parti gözetmeksizin dayanışma içindeyiz. İyilikler çerçevesinde herkese destek oluruz. Milletimize hizmet etmek için olabildiğince dayanışma gösteriyoruz. Gerek partimizin karakteri olarak, gerek insanların ihtiyacı olarak her zaman yanındayız. Kentimizle ilgili önerileriniz şikayetleriniz olduğu sürece kapımız her zaman açıktır.”