Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaplan Hürriyet genel başkanları ziyaret etti!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ankara’ya giderek hem İYİ Parti hem de Gelecek Partisi genel başkanlarını ziyaret etti. Hürriyet bu ziyaretin sebebini Eylül ayında gerçekleştirecekleri lansman olarak duyururken İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arasında yaşanan Cumhuriyet Parkı polemiğinde ‘il başkanlarını genel başkanlara mı şikayet etti’ sorusu gündeme geldi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bugün Ankara’ya giderek hem İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hem de Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu makamında ziyaret etti.

“LANSMANA DAVET ETTİK”

Hürriyet, Akşener ziyaretini, “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener i ziyaret ederek, Eylül ayı içerisinde gerçekleştireceğimiz lansmanımıza davet ettik, hem de Üreten Belediye İzmit Belediyesi olarak ürettiğimiz ürünlerimizi takdim ettik. Ziyaretimiz esnasında İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’la karşılaşmak bizim için güzel bir sürpriz ve hoş bir tesadüf oldu” sözleriyle Davutoğlu ziyaretini ise, “Gelecek Partisi Genel Merkezi’ne gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde; Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Doğan Demir, Serap Yazıcı, Parti Genel Sekreteri Kani Torun, Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır’ı hem lansmanımıza davet ettik hem de Üreten Belediye İzmit Belediyesi ürünlerimizi ve aronyamızı takdim ettik” sözleriyle duyurdu.

CUMHURİYET PARKI NEDENİYLE Mİ GİTTİ?

Bilindiği gibi İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arasında yaşanan Cumhuriyet Parkı gerilimi nedeniyle hem CHP hem de İYİ Parti il başkanları devreye girmiş; Hürriyet, il başkanlarının kendisinden habersiz sürece müdahale etmesi nedeniyle tepkili olduğu öğrenilmişti. Her iki genel başkana yapılan ziyaretler “‘il başkanlarını genel başkanlara mı şikayet etti” sorusunu gündeme getirdi.

Fatma kaplan hurriyet aksener

fatma kaplan hurriyet davutoglu