Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaplan Hürriyet, Gökhan Ercan’ı ziyaret etti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit ilçe başkanı Gökhan Ercan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

CHP İzmit İlçe Başkanlığı Kongresi 2 Eylül tarihinde gerçekleşti. Kongrede CHP İzmit ilçe başkanı Gökhan Ercan seçildi. Gökhan Ercan’ın rakibi Cengiz Çakar’ı destekleyen ancak büyük bir yenilgi alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bugün sabah erken saatlerde CHP İzmit İlçe Başkanlığında Gökhan Ercan’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Hürriyet’e başkan yardımcıları ve meclis üyeleri eşlik etti.

TAKVİM UYMADI

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Fatma Kaplan Hürriyet, “Sizin şahsınızda tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Önemli bir süreçte başarılı olacağınıza inanıyorum.  Güzel başarılar güzel çalışmalar diliyorum. Daha önce de aramıştım nasip olmadı bir türlü. Sizin takviminiz uymadı benim takvimim uymadı. Bugüne nasip oldu. Erken geldik köylerde programım vardı. Hep beraber ziyaret edelim dedik. Tekrar hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

KAPIDA KARŞILADI

Hürriyet’i kapıda karşılayan Gökhan Ercan ise “Yerel seçim sürecinin başarılı bir süreç olacağını düşünüyorum. Önemli bir sürece giriyoruz. Sosyal demokratik belediyeciliği 4 yıl önce sizinle İzmit’te başlattık. Daha güçlü İzmit demiştik. Daha güçlü olacağız” şeklinde konuştu.